in ,

Powerpuff Girls Dizisi Geliyor: Hem de Kanlı Canlı!

Powerpuff Girls dizisi yolda olabilir! The CW kanalı, live-action bir formatta hazırlanacak yeni bir yapım üzerine çalışıyor.

Powerpuff Girls Dizisi Live Action
- Reklam -
- Reklam -

The Powerpuff Girls yakında çok farklı bir şekilde ekranlarımıza gelebilir. Klasik Cartoon Network çizgi dizisi The CW’ye live-action dizi olarak gelme yolunda.

Yeni dizide kızları 20’li yaşlarına gelmiş olarak buluyoruz. Çocukluklarını suçla savaşarak heba etmenin verdiği pişmanlık üçünü de kostümlerini çıkartmaya itmiş. Dünyanın kahramanlara olan ihtiyacı ise azalmış değil.

Proje, kanalın yazarları tarafından beğeni almış durumda. Yeni serinin yapımcılığı da Heather Regnier ve Diablo Cody üstlenecek. Berlanti Productions’ın hazırlayacağı dizinin uygulayıcı yapımcılık görevleri de Greg Berlanti, Sarah Schechter ve David Madden’de olacak.

- Reklam -

Orijinal Powerpuff Girlsçizgi dizisi Craig McCracken tarafından Cartoon Network için hazırlanmıştı. Profesör Utonium’un şeker, baharat ve güzel olan her şeyi karıştırıp içine gizemli Kimyasal X’i dökmesi süper kahramanlarımızı meydana getirmişti. Çocuk yaştaki kahramanlar Blossom, Bubbles ve Buttercup şehirlerindeki suçla savaşın en önemli isimleri olmuştu. Dizi 2005’e kadar devam etti ve 6 sezon, 78 bölüm sürdü. 2002’de The Powerpuff Girls Movie adında bir çizgi film de çıkmıştı. 2016’da da dizi Cartoon Network’te yeniden başladı, hâlâ da devam ediyor.

Sevilen çizgi dizi yeni bölümlerinde Bliss adlı siyahi bir Powerpuff’ı da kadrosuna katmıştı.

Powerpuff Girls Dizisi Live Action

Dizinin başındaki isimlerden Heather Regnier, The CW için pek çok kez görev almış birisi. Geçen sene çıkan Veronica Mars sezonu, iZombie, Falling Skies ve Sleepy Hollow gibi pek çok CW dizisinde imzası var.

Diziyi yürütecek diğer isim Diablo Cody de en çok 2008’de En İyi Özgün Senaryo Oscar’ı kazandığı filmi Juno’yla tanınıyor. Ayrıca Jennifer’s Body ve Young Adult filmlerinin de yazarlığını yaptı. Amazon Prime’da yayınlanan One Mississippi ve United States of Tara dizilerinde de görev almıştı.

- Reklam -

Riverdale Dizisinin Başarısı Powerpuff Girls İçin Esin Kaynağı Oldu

The CW, Arrow dizisiyle başladığı ve yıllar geçtikçe büyüttüğü DC evreni süper kahramanları dizileriyle başarılı bir yelpaze oluşturmuş durumda. Powerpuff Girls dizisine onay verilirse hem siyahilerin hem de kadınların küçük ekranda daha fazla görünmesine yönelik ajandaları için de olumlu bir adım atılmış olacak.

Powerpuff Girls Dizisi Live Action

CW’nin Archie Comics karakterlerinin olgun halleriyle yarattığı Riverdale dizisinin başarısı, gerçek oyuncularla çekilecek Powerpuff Girls projesi için de esin kaynağı olmuş durumda.

Powerpuff Girls’ü 20’lerinde ve hayatın gerçekleri canlarını sıkarken görme fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.


* Chilling Adventures of Sabrina 5. Sezon Çizgi Roman Olarak Geliyor

Kaynak: Variety

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer 6. Sezon Black Lives Matter Bölümü

Lucifer 6. Sezon Black Lives Matter Bölümü ile Geliyor

The Sandman - Locke and Key

The Sandman ve Locke & Key Evrenleri Buluşuyor