in

HBO Max, Yeni “Pretty Little Liars” Dizisinde 2. Sezon Onayını Verdi

Pretty Little Liars: Original Sin 2. sezon onayı aldı. HBO Max, birbiri ardına iptal ettiği yapımların ardından dikkat çekici bir yenileme yaptı.

Pretty Little Liars: Original Sin 2. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Pretty Little Liars: Original Sin 2. sezon onayı aldı. Warner Bros. Discovery’deki çalkantılara rağmen HBO Max dizisi en az bir sezonu daha garantiledi.

Spin-off dizi, Freeform kanalında yedi sezon boyunca yayınlanan genç drama-gerilim macerası Pretty Little Liars’ın devamı niteliği taşıyor. HBO Max’te yayınlanan dizi kendilerini Millwood kasabasını kasıp kavuran uğursuz bir gizemin içinde bulan genç kızlardan oluşan yeni bir kadroya odaklanıyordu. Original Sin, Freeform serisinde olmayan daha koyu bir genç slasher öğesini benimseyerek kendini farklılaştırıyordu.

Dizinin yaratıcıları Roberto Aguirre-Sacasa ve Lindsay Calhoon Bring, Pretty Little Liars: Original Sin’in 2. sezonunun resmi olarak onay aldığını paylaştılar. Yaratıcılar, bu yeni “küçük yalancılar grubunu” benimseyen hayranlara ve HBO Max ve Warner Bros.’daki ortaklarına gösteriyi yeniledikleri için şükranlarını dile getirdiler. HBO Max’in Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey, Original Sin’in hem eleştirmenler hem de hayranlar üzerinde bıraktığı güçlü izlenimi yorumladı ve Pretty Little Liars dünyasını genişletmeye devam etmekten heyecan duyduklarını söyledi.

- Reklam -

Pretty Little Liars Original Sin 2. sezon onayı

“Pretty Little Liars: Original Sin’in hem eleştirel olarak hem de hayranlardan aldığı inanılmaz tepkiden gurur duyuyoruz. İzleyiciler, yeni nesli ve Roberto ile Lindsay’in bu ikonik seriyi son derece karanlık, korkuyla besleyen yaklaşımını benimsediler. Alloy Entertainment ve Warner Bros. Television ile birlikte PLL mirasını sürdürmekten heyecan duyuyoruz.”

Pretty Little Liars: Original Sin 2. Sezon, HBO Max ile Yoluna Devam Edecek

Dizinin yaratıcı isimleri Aguirre-Sacasa ve Calhoon Bring de, yeni sezon onayı hakkında şunları söylediler:

“Harika küçük yalancılar grubumuzla yeni hikâyeler anlatmaya devam edecek olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Yeni sezonda da onların dostluklarını, aşklarını ve sırlarını keşfedeceğiz! HBO Max, Warner Bros. Television ve Alloy Entertainment’daki ortaklarımıza ve tabii ki devam edeceğimiz Pretty Little Liars’ın bu yeni, korku versiyonunu benimseyen hayranlara sonsuz teşekkürler.”

- Reklam -

Pretty Little Liars Original Sin 2. sezon onayı

10 bölümden oluşan ilk sezonu kısa süre önce tamamlanan dizinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Original Sin’in ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Yeni sezon onayı alması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve 2. sezonda neler olacağı konusunda neler olabileceği konusunda teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Glass Onion: A Knives Out Mystery fragmanı

Daniel Craig’li “Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven”den Beklenen İlk Fragman Yayında

Beast İncelemesi

Beast İncelemesi: Risk Almayan Safari Soslu Gerilim