in

Priest of Bones Dizi Oluyor: Peter Mclean’in Fantastik Serisi Televizyona Uyarlanıyor

Priest of Bones dizi oluyor. Peter Mclean’in Kılıçlı Peaky Blinders olarak da anılan War for the Rose Throne serisi televizyona geliyor.

Priest of Bones Dizi Peter Mclean War for the Rose Throne
- Reklam -
- Reklam -

Peter Mclean’in fantastik ve gizem türlerindeki roman serisi War for the Rose Throne’un ilk kitabı Priest of Bones, Harry Potter, Fantastic Beasts, Once Upon a Time in Hollywood gibi birçok baş yapıt filmlerin yapımcılığını üstlenen David Heyman tarafından ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Deadline’ın haberine göre yapım şirketi, fantastik roman serisini televizyona uyarlamak istediğini bildirdi. Aynı zamanda dizinin NBC Universal şirketiyle beraber Tom Winchester ve PPacific Rim, Warcraft gibi aksiyon filmlerinin baş yapımcısı Jillian Share  tarafından denetlendiği söyleniyor.

Mclean’ın 2018 yılında yayımlandığı Priest of Bones romanı yıkıcı bir savaşın ardından Ellinburg şehrine dönen askeri lider Thomas Piety’nin etrafından şekilleniyor. Şehrin, savaşın ardından değiştiğini ve gerileme durumunda olduğunu gören Tomas, yurttaş astsubayı Bloody Anne ve kardeşi Jochan ile gizli politikalar ve bar kavgalarıyla şehri geri almaya çalışıyor.

- Reklam -

Kitap, 2019 yılında İngiliz Fantazi Ödülü’ne aday gösterildi. Deadline seriyi “Kılıçlı Peaky Blinders” olarak tanımlıyor.

Yazar Peter Mclean, duyuruyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı:

Priest of Bones ile Başlayan War for the Rose Throne Serisinin Devam Kitapları Yayıma Hazırlanıyor

War for the Rose Throne serisinin ikinci kitabı Priest of Lies geçen yaz yurt dışında raflardaki yerini aldı. Önümüzdeki iki yıl içerisinde serinin diğer devam bölümleri olan Priest of Gallows ve Priest of Crowns’ın yayımlanacağı belirtiliyor. Seri toplamda 4 ana kitaptan oluşacak.

- Reklam -

Bu durum, yapımcılara projeyi geliştirme süreçlerinde kullanabilecekleri bolca malzeme veriyor. Uyarlamada bir sonraki adım ise dizinin senaryosunun yazılması için bir yazar tutmak olacak.

Priest of Bones Dizi Peter Mclean War for the Rose Throne

Şu an için dizinin yapım süreci henüz çok erken bir aşamada. Hatta senaryonun yazılması için halihazırda bir senarist bile bulunmuyor. Önümüzdeki süreçte dizinin içeriği hakkında yapımcılar tarafından daha fazla bilgi alacağız gibi gözüküyor.

Peter McLean’ın War for the Rose Throne serisi henüz dilimize kazandırılmış değil. Buna dair bir çalışma olursa sizleri mutlaka bilgilendireceğiz.

Peki siz Priest of Bones serisini daha önce duymuş muydunuz? Dizi uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Nightbreed Dizisi Yönetmenini Buldu: Clive Barker Eseri Ekranlara Geliyor

Kaynak: Tor

Ayça Aracıçam

Çocukluk yıllarından beri tam bir film aşığıyım. Sinema türünde yazıp çizmeye bayılırım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for boransuoruc boransuoruc dedi ki:

    Bu haber kadar güzel bir dizi olması dileğiyle

  2. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    İthaki bunu beğendi. :innocent:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

spider-man 3 jamie foxx electro

Spider-Man 3, Jamie Foxx’lu Electro Karakterini Geri Getiriyor

İllet - Serdar Yıldız İnceleme

İllet: Salgın Atmosferinde İstanbul, Kız Kulesi ve Gizemli Bir Geçmiş