in

Prison Break 6. Sezon 2020 İçinde Yayınlanmayacak

Prison Break dizisinin yıldızlarından Wentworth Miller, 6. sezonun 2020’de çıkmasının pek mümkün olmadığını söyledi.

Prison Break 6. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

FOX suç draması Prison Break dizisinin yıldız oyuncusu Wentworth Miller, bildiği kadarıyla gösterinin altıncı sezonunun 2020 yılı içerisinde çıkmasının pek mümkün olmadığını açıkladı.

Birçok izleyiciye göre en önemli diziler arasında yer alan Prison Break, ilk olarak 2005 ve 2009 yılları arasında FOX kanalında toplamda 4 sezon olacak şekilde yayınlandı. Özellikle ilk iki sezonuyla çok beğenilen yapım 2017 yılında, 4 Nisan ve 30 Mayıs tarihleri ​​arasında yayınlanan ve dokuz bölümden oluşan 5. sezonuyla yeniden ekranlara geldi.

Yayınlanan son sezon, maceranın finali gibi görünüyordu ancak dizinin bir diğer yıldızı olan Dominic Purcell, olası bir 6. sezonu görme şansımız olduğunu dile getirdi. Bu söylem daha sonra FOX kanalı tarafından da doğrulandı. Yeni sezonun çok farklı olacağını söyleyen yetkililer, senaryonun da geliştirilme aşamasında olduğunu belirtmişlerdi.

- Reklam -

Prison Break wentworth miller

Prison Break Dizisinin Konusu

Prison Break, Miller’ın canlandırdığı Michael Scofield ve Purcell’ın canlandırdığı Lincoln Burrows’ın maceralarını konu alıyor. Dizinin ilk sezonunda iki kardeş, birini parmaklıkların arkasına koyan sisteme karşı savaşıyor. Serinin başında Lincoln, işlemediği bir suçtan dolayı ölüm cezasına çarptırılır. Bunu kaderi olarak kabul ederken, kardeşi Michael onu kurtarmaya kararlıdır. Michael, kardeşini hapisten çıkarmak için ayrıntılı bir plan geliştirir ve macera başlar.

Dizide ayrıca Sara Tancredi rolünde Sarah Wayne Callies ve Fernando Sucre rolünde Amaury Nolasco yer alıyor. Dizinin yaratıcı ismi ise Paul Scheuring.

Prison Break 6. Sezon

Prison Break 6. Sezonu Gelecek mi?

Wentworth Miller’ın Instagram’da paylaştığı son bilgiye göre, yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı belli değil. Oyuncu, Prison Break’in 6. sezonunun ne zaman geleceğine dair aldığı bir özel mesajı açık şekilde hesabında paylaşarak cevapladı.

Miller, altıncı bir sezonun olup olmadığına veya çekimlerin ne zaman karar verileceğinin belli olmadığı belirtti. TV şovlarının üretilmesinin uzun zaman aldığını da takipçilerine hatırlattı. Bu nedenle, olası bir 6. sezonun bu yıl içerisinde çıkmayacağını belirtti. Son olarak da açıklamasında “yanılıyor olabileceğini” ekledi.

- Reklam -

Paylaştığı gönderiye hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/B7D_9CqB9mr/

Dizi hakkında az bilinen detayları buradan öğrenebilirsiniz.

Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? Önceki Prison Break sezonlarını izlediniz mi? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Yıllar sonra bir kez daha ekranlara dönen 5. sezon için neler hissettiniz? Sizce yeni bir sezona daha ihtiyaç var mı?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Sherlock 5. Sezon Ne Zaman Gelecek? Yeni Sezondan Neler Bekliyoruz?

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

KR Kitap Kulübü #13 Yukio Mişima - Bir Maskenin İtirafları

KR Kitap Kulübü #13 Yukio Mişima – Bir Maskenin İtirafları

altKitap 2020 Öykü Ödülü

altKitap 2020 Öykü Ödülü Başvuruları Başladı