in

Prison Break 6. Sezon Gelirse Michael Scofield Yer Almayacak

Prison Break 6. sezon zora düştü. Dizide Michael Scofield’ı oynayan Wentworth Miller; daha fazla hetero karakter canlandırmak istemediğini açıkladı.

Prison Break 6. sezon Michael Scofield Wentworth Miller
- Reklam -
- Reklam -

Prison Break 6. sezon ekranlara gelecek mi, henüz netleşmiş değil. Buna dair son bilgiler, dizinin yeni sezonu gelse bile bunun 2020 yılı içerisinde olmayacağı yönündeydi. Şimdi ise dizinin başrolü Wentworth Miller, yapımdaki geleceği hakkında konuştu. Michael Scofield karakterine hayat veren oyuncu, yeni sezonda yer almayacağını açıkladı.

İlk olarak 2005 yılında yayınlanan ve ilk etapta toplam 4 sezon süren dizi; 2009 yılındaki finalinden 8 yıl sonra ekranlara geri dönmüştü. 5. sezonun ilk bölümü “Ogygia” 5 Nisan 2017’de başlamış ve dokuz bölümlük yeni bir sezon ile hayranları ile hasret gidermişti.

Türkçede de Büyük Kaçış adı ile anılan Prison Break, toplamda 91 bölümün ardından macerasına 5. sezonda bir nokta daha koymuştu. Ancak yıllar sonra gelen bu geri dönüş, birçok eski projenin tekrar gündeme geldiği bu yıllarda 6. sezon için de büyük bir olasılık yaratmıştı.

- Reklam -

Hem oyuncular cephesinden hem de yapım ekibinden 6. sezona dair belirsiz de olsa açıklamalar gelmişti. Şimdiyse dizide Michael Scofield gibi oldukça önemli bir karakteri canlandıran Wentworth Miller, yapımın devam etmesi halinde dizide yer almayacağını duyurdu.

Fox ekranlarına gelen dizi Michael Scofield (Wentworth Miller) ve Lincoln Burrows (Dominic Purcell) kardeşlerin hapisaneden kaçış macerasını konu alarak başlamış, sonrasında işleri oldukça farklı boyutlara taşımıştı. Hatta sonrasında Prison Break: Proof of Innocence adlı bir de yan dizi (spin-off) çekilmişti.

Prison Break 6. sezon Wentworth Miller Michael Scofield

Miller, role geri dönmeyeceğini Instagram üzerinden paylaştı. Düz, beyaz bir fotoğrafın yer aldığı gönderide, bundan sonra dizide yer almayacağını duyurdu.

Wentworth Miller, Olası Prison Break 6. Sezon Bölümlerinde Oynamayacak

Artık bir LGBTI+ birey olan Miller, Prison Break dizisinden ayrıldığını resmi olarak duyurdu. Oyuncu daha fazla hetero karakterleri canlandırmak istemediğini, onların hikâyesinin fazlasıyla anlatıldığını belirtti.

“Artık Michael yok. Dizinin bir hayranı iseniz, yeni sezonlar için umut ediyorduysanız… Bunun hayal kırıklığı yarattığını anlıyorum. Üzgünüm.”

- Reklam -

“Eğer gerçek bir eşcinsel tarafından oynanan kurgusal bir heteroseksüel adama âşık olduğunuz için rahatsızsanız… bu da sizi ilgilendirir.”

Oyuncunun bu kararı sonrası, Prison Break 6. sezon ihtimalinin biraz daha zora girdiği bir gerçek. Son gelişmelerin neler göstereceğini hep birlikte göreceğiz.

Prison Break Dövme

Dizi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sizce dizi çok daha önceden final yapmalı mıydı? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: People

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Bazen dizileri tadında bırakmak gerekir.

  2. Avatar for Mhenvy Mhenvy dedi ki:
    1. sezonda bitmeliydi.
  3. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    Sonra oyun büyüğe döndü.

  4. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Gereksiz uzatılmış ve bizim Türkler tarafından komik bir şekilde abartılmış bir dizi, inşallah gelmez.

  5. Avatar for Lord Lord dedi ki:

    zaten son sezonda ölmemiş miydi?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

RTÜK Deezer Tidal Uyarı

RTÜK, Spotify Sonrası Şimdi de Deezer ve Tidal’ı Uyardı

The Walking Dead: World Beyond İnceleme

The Walking Dead: World Beyond Karakterleri Yeni Dizide Boy Gösterebilir