in ,

Dünyaca Ünlü Video Oyun PUBG Dizi Oluyor: Castlevania Yapımcısı İşin Başında

PUBG dizi oluyor. Castlevania’nın yapımcısı Adi Shankar, dünyaca ünlü video oyunu animasyon serisine uyarlayacak.

PUBG Dizi Castlevania
- Reklam -
- Reklam -

PUBG dizi oluyor. Dünyaca ünlü video oyun markası, Netflix yapımı Castlevania’nın yapımcısının elinde animasyon serisine uyarlanıyor.

Tam adı PlayerUnknown’s Battlegrounds olan PUBG, Bluehole tarafından ilk defa 2017 yılında yayımlandı. Sonrasında kendi türü ile oyun sektöründe de yeni bir akım başlatan yapım; yalnızca masaüstü ve konsollarda değil mobilde de başarılı bir grafik yakalayarak adından söz ettirmesini bildi. Toplam oyuncu sayısı 400 milyonu aşan yapım, Fortine ile rekabet halinde.

PlayerUnknown’s Battlegrounds sonrası yeniden yapılanan yapımcı şirket 2018’de Krafton Game Union adını almıştı. Şimdi ise Krafton’ın yaptığı açıklamaya göre PUBG içni bir animasyon dizisi hazırlanacak. Yapımın başına ise Castlevania’nın yaratıcıları arasında bulunan Adi Shankar geçecek. Shankar’ı aynı zamanda The Grey ve Dredd filmlerinin yapımcısı olarak biliyoruz.

- Reklam -

Adi Shankar, oyunun ilk yayınlandığı dönemden beri hevesli bir oyuncusu olduğunu belirtirken böyle bir yapımı hayata geçirme fırsatı yakaladığı için heyecanlı olduğunu ifade etti. Ünlü yapımcı şöyle konuştu:

“Bir film yapımcısı olarak vizyonumu gerçekleştirmem için bana duydukları güven ve inanç için Krafton’a minnettarım. Bu yolculuğa birlikte çıkacağımız için heyecanlıyım.

PUBG Dizi Uyarlaması, Hollywood ile Oyun Endüstrisi Arasındaki Köprüyü Onarmayı Hedefliyor

Aslında son dönemlerde video oyun dünyasından sinema ve televizyona pek çok uyarlama gördük. Bunlar arasındaki son dönemlerdeki en popüler hamle ise HBO’nun The Last of Us uyarlaması oldu. Adi Shankar da yaptığı açıklamada bu iki farklı sektör arasındaki bağlantıya değindi.

“Bana göre bu animasyon projesi, oyun endüstirisi ile Hollywood arasındaki harap olmuş köprüyü onarmanın önemli bir adımını temsil ediyor.”

- Reklam -

PUBG Dizi Castlevania

Krafton’ın CEO’su CH Kim ise bu iş birliğinin PUBG evrenini “bir multimedya serisine genişletme” açısından stratejik bir adım teşkil ettiğini ifade etti.

PUBG dizisi için yayın tarihi, yayın platformu ya da seslendirme kadrosu gibi detaylar henüz belli olmadı. Ancak Adi Shankar tercihi, yapımın Netflix için geliştirilebileceğini düşünmek için güçlü bir sebep veriyor.

Siz bu ünlü oyunun animasyon dizi uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Ign

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tibet buzullari antik virüsler

Tibet Buzullarında Antik Çağlardan Kalma Virüsler Keşfedildi

Ben Deli miyim? - Hüseyin Rahmi Gürpınar

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Zamanında Tartışma Yaratan Kitabı “Ben Deli miyim?” Günümüz Türkçesiyle Raflarda