in

Punisher ve Jessica Jones, Netflix Tarafından İptal Edilen Diziler Kervanına Katıldı

Kısa süre önce ikinci sezonu yayınlanan Punisher ile Jessica Jones dizileri, Netflix tarafından iptal edildi.

punisher jessica jones
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil, Iron Fist, Luke Cage… Bildiğiniz gibi Netflix, Marvel dizilerini tek tek iptal etmeye başlamıştı. Ve bunlara bir yenisi daha eklendi. Deadline’da yer alan habere göre sene başında ikinci sezonu yayınlanan ve sitemizde de incelemesini yaptığımız Punisher ve bunun yanında Jessica Jones, fişi çekilenler kervanına katıldı.

Tabii ki bu beklenen bir karardı. Bu iptallerin temel nedeni bilinmiyor olsa bile, büyük ihtimalle Disney’in yakınlarda kendi yayın platformunu kuracak olması önemli bir etkiye sahip. Yine de Cezalandırcı’nın başındaki isim Steve Lightfoot’un üçüncü sezona dair umut veren açıklamaları hayranların heyecanını bir nebze artırmıştı. Ama bu dizinin rafa kaldırılmasına engel olamadı elbette.

İptal ardından Frank Castle karakterini canlandıran Jon Bernthal instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı.

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/BuB1v9eFnKy/

- Reklam -

Netflix kanadında Marvel yapımı olarak varlığını sürdürmeye devam tek yapım Jessica Jones oldu. Ancak o da üçüncü sezonunun yayınlanmasın ardından iptal edilecek ve sonucunda Marvel tamamen çekilmiş olacak.

Başarılı aktör Jon Bernthal’ı bir daha Frank Castle rolünde görür müyüz bilmiyorum. Ancak kendisi bu karaktere çok yakışıyor ve rolle güzel yapımlarda görmek için can atıyorum. Umarım dizi yahut sinemada tekrar karşımıza çıkar.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for danieljackson danieljackson dedi ki:

    Daredevil da iptal edilmişti sanırım.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Punisher’i oynayan adam, bu dizi için Batman rolünü reddetmişti yav :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barbar Yeni Dünya - Mehmet Sağbaş

Yazarının Kaleminden: Barbar Yeni Dünya

damizlik kizin oykusu

Damızlık Kızın Öyküsü Üçüncü Sezonuyla Haziranda Dönüyor