in

Bilimkurgu Dizisi “Quantum Leap” Tam Sezon Onayı Aldı ve İlk Bakış Fotoğrafı Yayınlandı

Quantum Leap dizisi için ilk bakış fotoğrafı yayınlandı. 90’ların sevilen bilimkurgu macerasının yeniden çevriminde başrolde Raymond Lee yer alıyor.

Quantum Leap geri dönüyor bilimkurgu dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Quantum Leap dizisi geri dönüyor. 1989 ve 1993 yılları arasında NBC’de yayınlanan bilimkurgu dizisi 30 yıl sonra yeni kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Başrolünde Raymond Lee’nin yer alacağı yapımdan ilk bakış fotoğrafı da yayınlandı.

Bilimkurgu türünün yanı sıra dram, komedi ve nostalji gibi temalarıyla da öne çıkan Quantum Leap, Scott Bakula tarafından canlandırılan Sam Beckett’ın yaşadığı zaman yolculuğu maceralarını konu ediniyordu.

Diziye de adını veren Quantum Leap adlı bir zaman yolculuğu projesine dahil olan Dr. Sam Beckett New Mexico’daki bu merkezin bir çalışanıdır. Sam’in projedeki zaman yolculuklarında ona merkezden Albert “Al” Calavicci isimli arkadaşı yardımcı olur. Zaman yolculuğu sırasında bazen geçmişe bazen de geleceğe giden Sam, bazen bir çocuk, bazen bir hayvan, bazen de bir kadın olabilmektedir. Ancak gittiği zamanda, kimliğine büründüğü kişiye ait hiçbir geçmiş ve gelecek bilgisine sahip değildir. O bedenden çıkmak için de öncelikle hakkında bilgi sahibi olmadığı kişilerin sorunu çözmesi gerekir.

- Reklam -

Ülkemizde önce TRT 1’de, sonra da Star TV’de yayınlanan dizi, 30 yıllık bir aranın ardından NBC kanalı aracılığıyla geri dönüyor. Bu yılın başlarında NBC’nin pilot sezon için onay verdiği dizinin tam sezon onayının çıktığı duyuruldu. Yeniden çevrim sırasında Raymond Lee başrolde yer alacak. Lee’ye Caitlin Bassett, Ernie Hudson, Mason Alexander Park ve Nanrisa Lee gibi isimler eşlik edecek.

Quantum Leap Dizisi için İlk Bakış Fotoğrafı Yayınlandı

Quantum Leap geri dönüyor bilimkurgu dizisi

Tam sezon onayı alan dizinin başında CBS komedisi God Friended Me ve suç draması Alcatraz’ın ortak yaratıcısı olan Steven Lilien ile Bryan Wynbrandt bulunuyor. İkili hem yeni senaryoyu kaleme alacaklar hem de yürütücü yapımcılık yapacaklar. Orijinal dizinin yaratıcısı olan Don Bellisario ve anlatıcı Deborah Pratt da, Martin Gero ile baş yapımcılar arasında yer alacaklar.

- Reklam -

Yeni macera günümüzde geçecek ve Dr. Sam Beckett’ın Kuantum Sıçraması hızlandırıcısına adım atıp ortadan kaybolmasından otuz yıl sonra, makinenin ve onu yaratan adamın gizemlerini daha iyi anlamak için yeni bir ekip toplanmasını konu edinecek.

Şu an için ilk sezonun kaç bölümden oluşacağı veya ne zaman başlayacağı gibi bilgiler açıklanmış değil.

90’ların başında yayınlanan Quantum Leap’i izlemiş miydiniz? Yeniden çekilecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Keşke eski bölümleri tekrar yayınlasalar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaçış Tanıtım Fragmanı: Disney Plus Dizisi Engin Akyürek

Engin Akyürek’li Disney Plus Dizisi “Kaçış”tan İlk Tanıtım

orhan pamuk benim adım kırmızı caz albümü

Finlandiyalı Müzisyenler, Orhan Pamuk’un “Benim Adım Kırmızı” Kitabını Caz Albümüne Uyarladı