in

Quentin Tarantino, “Bounty Law”ı Gerçekten Dizi Yapıyor

Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood için yarattığı Bounty Law adlı yapımı gerçekten çekmeye hazırlanıyor.

Quentin Tarantino - Bounty Law
- Reklam -
- Reklam -

Son filmi Once Upon a Time in Hollywood ile bu seneki Oscar ödüllerine 10 dalda aday gösterilen Quentin Tarantino, filmde yer alan kurgusal Bounty Law adlı Western yapımı, dizi formatında çekmek konusunda kararlı. Bir dizi olarak tasarlanan projede Tarantino, şimdiden beş bölümün senaryosunu yazmış bile.

Böyle bir diziyi gerçekleştirmek istediğini daha önceden belirten Tarantino, Deadline’a verdiği röportajda dizinin beş bölümünü yazdığını ve bu beş bölümü de yöneteceğini açıkladı.

Bölümleri yazmanın bir buçuk senesini aldığını ve bu yüzden bütün bölümleri çekmek istediğini söyleyen Tarantino; dizi yayında kaldıkça yapımla ilgilenmek istediğini aktardı.

- Reklam -

Bounty Law

Tarantino, Bounty Law’ın neyle ilgili olacağını dair şunları anlattı:

Quentin Tarantino İmzalı “Bounty Law” Dizisi Jake Cahill’in Kendisini Konu Alacak

“Once Upon a Time in Hollywood’da diziye bir giriş yaptık ama her ne kadar filmin bir parçası olsa da ben öyle görmüyorum. Burada Jake Cahill’i oynayan Rick Dalton’ı işlemeyeceğiz. Jake Cahill’in kendisini işleyeceğiz.

“Wanted, Dead or Alive, The Rifleman ve Tales of Wells Fargo gibi yarım saatlik yapımlara defalarca göz atarak Bounty Law fikrini kafama yatırdım. Rick Dalton’un oynayacağı türden yapımlardı bunlar. Bu dizileri önceden de severdim ama bu sefer gerçekten akışına kapılmıştım. Yarım saatlik bir dram. İzledikten sonra düşünüyorsun, 22 dakikada amma da çok olay örgüsü geçti diye. Böyle bir şeyi ben de yapabilir miyim diye düşünüyordum.”

Bir süre film çekmeyecek olan Tarantino’nun böyle bir dizi projesine girmesi sevindirici olsa da; Once Upon a Time in Hollywood’da kurgusal dizinin ana karakterini canlandıran Leonardo DiCaprio’dan rolle ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

- Reklam -

Quentin Tarantino Western

Bount Law’ı ilk defa, Once Upon a Time in Hollywood’un bir sahnesinde, DiCaprio’nun canlandırdığı Rick Dalton karakteriyle, Brad Pitt’in canlandırdığı dublörünün röportajında gördük. Ödül peşinde koşarak hayatını idame ettirmeye çalışan bir adamı konu alan dizi, içinde Western öğeleri de barındırıyordu.

Quentin Tarantino, son filmi olmasını planladığı 10. filminden önce bir dizi yapmak ve kaleme aldığı ilk romanı üzerine çalışmak istediğini sık sık dile getiriyordu.

Ne dersiniz, Tarantino’dan böyle bir dizi projesi güzel olur mu? DiCaprio’ya ya da Brad Pitt’e teklif gelse evet derler mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Kill Bill 3, Quentin Tarantino’nun Son Filmi Olabilir

Kaynak: Geektyrant

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Tarantino: 10. filmimi çekip yönetmenliği bırakacağım.
    Yine Tarantino: 10. filmimden önce dizi çekeceğim.

    Şimdi Bounty Law çeker. Sonra başka bir şey. Bu saatten sonra sen ne çeksen izleyeceğiz zaten bari saçma sapan açıklamalar yapma. Ä°htiyacın da yok. Sadece bundan önce çektiğim filmler miramaxtan çıkmamış gibi davran da sjwler üstüne çullanmasın yeter.

    Bu tek diziymiş merak edip googleladığımda Wanted: Dead or Alive diye bir dizi çıkı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

aquaman animasyon hbo max

Aquaman: King of Atlantis Animasyon Dizisi Geliyor

buyulu tasarimlar liste

Esin Kaynağını Müzikten Alan 6 Büyülü Tasarım