in

Quentin Tarantino, Justified’ın Yeni Versiyonunda Bazı Bölümlerin Yönetmenliğini Üstlenebilir

Quentin Tarantino, Justified: City Primeval dizisinin yönetmenleri arasına katılabilir. FX yapımının oyuncu kadrosunda Timothy Olyphant da bulunuyor.

Quentin Tarantino Justified City Primeval dizi
- Reklam -
- Reklam -

Quentin Tarantino, Justified: City Primeval dizisi ile yeniden kamera başına geçebilir. FX kanalından yayınlanacak yapımının oyuncu kadrosunda Emmy adayı Timothy Olyphant da yer alıyor.

Quentin Tarantino bir yandan yönetmenlik kariyerini noktalamaya hazırlanırken diğer taraftan da sık sık yeni proje haberleriyle kafa karıştırmayı sürdürüyor. 2019’da vizyona giren Once Upon a Time… in Hollywood’un ardından son bir film yapmak istediğini ve ardından yönetmenliği noktalayacağını duyuran Tarantino, şimdi bir FX yapımı televizyon dizisi ile gündeme geldi.

İlk olarak 2010 yılında yayınlanmaya başlayan suç, dram ve aksiyon dizisi Justified 6 sezon ve 78 bölümün ardından 2015’te final yapmıştı. FX’in sevilen dizisi Miami’de görev yapan Federal Şerif Raylan Givens’in bir görev sırasında kendisini savunmak isterken halkın gözü önünde bir suçluyu öldürmesinin ardından doğup büyüdüğü kasabaya sürülmesiyle başlayan olayları konu alıyordu.

- Reklam -

IMDb’de 8,6 puanlık ortalamaya sahip olan Justified’ın evreni, Justified: City Primeval ile genişletilmeye hazırlanıyor. Henüz ön hazırlık aşamasında olan dizinin yönetmen kadrosuna katılması olası isimlerden birisi de Quentin Tarantino.

Quentin Tarantino, Justified: City Primeval Yönetmenliği için Görüşmeler Yapıyor

FX ünlü dramasını Justified: City of Primeval adı altında geri getirmeye hazırlanırken yönetmen koltuğu için de önemli isimlerle görüşüyor. Listede bulunanlardan birisi de Quentin Tarantino oldu. Usta yönetmenin dizide bir ya da iki bölümü yönetmesi bekleniyor.

Dizide Timothy Olyphant, Raylan Givens karakterini canlandırmak üzere role geri dönüyor. Givens aynı zamanda The Crazies ve A Perfect Getaway ile de tanınıyor.

Ana dizi Elmore Leonard’ın Fire in the Hole kitabından uyarlanmıştı. Yeni yapım ise aynı yazarın City Primeval: High Noon in Detroit eserini ekrana taşıyacak.

Quentin Tarantino Justified City Primeval

- Reklam -

Öte yandan Tarantino ve Olyphant, yönetmenin son filmi Once Upon a Time in Hollywood’da birlikte çalışma fırsatı bulmuşlardı. Bununla beraber Tarantino, Elmore Leonard’ın Rum Punch adlı eserini 1997’de Jackie Brown filmiyle perdeye uyarlamıştı. Dolayısıyla ünlü yönetmenin bu yapımın ekibine katılması için sebebi çok gibi görünüyor.

Tarantino daha önce 1995’te ER dizisinin bir bölümünü ve 2005’te CSI’ın iki bölümünü yönetmişti.

Justified: City Primeval dizisinin başyapımcıları Sarah Timberman, Carl Beverly, Peter Leonard, Taylor Elmore ve Chris Provenzano olacak. Walter Mosley danışman yapımcı ve V.J. Boyd, Eisa Davis ile Ingrid Escajeda da serinin yazarları arasında yer alacak.

Siz Justified’ı izlemiş miydiniz? Yeni seride Tarantino’yu da dizinin yönetmenleri arasında görmeyi ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sean Penn, Ukrayna - Rusya Savaşı belgesel

Oscar Ödüllü Aktör Sean Penn, Ukrayna – Rusya Savaşı Hakkında Belgesel Çekmek Üzere Bölgeye Gitti

True Haunting film şeytan çıkarma ayini

Televizyonda Yayınlanan İlk ‘Şeytan Çıkarma Ayini’ Film Oluyor: True Haunting Sinemaya Uyarlanıyor