in ,

Ragnarok 2. Sezon Fragmanı: İskandinav Mitolojisi Odaklı Macera Geri Dönüyor

Ragnarok 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in İskandinav mitolojisine dayanan Norveç yapımı dizisi yeni bölümleriyle geri dönüyor.

Ragnarok 2. sezon incelemesi
- Reklam -

Ragnarok 2. sezon fragmanı yayınlandı. İskandinav Mitolojisine dayanan Netflix Norveç yapımı fantastik gençlik dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

İskandinav mitolojisine dayanan ve aynı zamanda bir çevre mesajı da taşıyan hikâyeye sahip olan Ragnarok, nihayet 2. sezonu ile geri dönüyor. İlk sezonu geçen yılın şubat ayında yayınlanan yapım, toplam 6 bölümden oluşuyordu ve iklim odaklı bir kıyamete sürüklenen Edda adındaki kurgusal Norveç kasabasında geçiyordu.

Dizi, güçlü tanrı Thor’un ikinci gelişi olduğunu öğrenen alçakgönüllü bir genç olan Magne’nin ve arkadaşlarının maceralarını konu ediniyordu. Magne, İskandinav mitolojisinden diğer heybetli figürlerden Jötunn olarak bilinen tarafından yönetilen güçlü Jutul Industries’e karşı savaşarak Edda’yı korumaya çalışıyordu.

- Reklam -

Mitolojideki kökleri ve mevcut iklim kriziyle doğrudan bağlantılı bir teması olan Ragnarok, eski ile yeninin ilginç bir karışımı. Danimarkalı yönetmen ve senarist Adam Price tarafından yaratılan macerada sergilenen nefes kesici manzara da Norveç’in güzelliklerini seyircilere sunuyordu. Heyecanlı bir şekilde tamamlanan ilk sezon sonrası dizinin 2. sezon onayı aldığı da duyuruldu.

İlk sezonu ile sevilen yapımın nihayet ikinci sezonu da geliyor. Yeni yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ragnarok 2. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazlı İZLE

YouTube video

Bütün bir kasabayı ve hatta belki de ülkeyi hakimiyeti altına alan kadim ve son derece güçlü bir düşmanla karşı karşıya olduğunu yeni öğrenmiş 17 yaşında bir lise öğrencisi olsaydınız ne yapardınız? Magne, aradığı cevapları ve müttefikleri acaba çok geç olmadan bulabilecek mi?

Efsanevi bir kaos yaklaşırken Magne, devasa düşmanlara karşı savaşında yardım bulmaya çalışır. Üstelik bir de, muazzam güçleri olan baş edilemez erkek kardeşiyle uğraşır.

- Reklam -

18.5.2021 Güncellemesi – Dizi için bir fragman daha yayınlandı.

Ragnarok 2. Sezon | Resmi Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Dizinin oyuncu kadrosunda David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist ve Gísli Örn Garðarsson gibi isimler yer alıyor. Yapımda özellikle ünlü isimler yerine yerel oyuncular tercih edilmiş. Ayrıca Ragnarok’un yönetmenleri arasında Mogens Hagedorn (Rita, Gidseltagningen) ve Jannik Johansen (Hvid nat, Mørke) yer alıyor.

Ragnarok 2. sezon, 27 Mayıs 2021 tarihinde, tüm bölümleriyle birlikte Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Ragnarok’un ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin 2. sezonu için yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yunus Emre Divanı Yeni Vatikan Kütüphanesi Keşif

Vatikan Kütüphanesi’nde Yunus Emre’ye Ait Keşfedilmemiş 200 Şiirlik Bir Divan Gün Yüzüne Çıkartıldı

Venom 2​: Let There Be Carnage gişe rekoru

Venom​: Let There Be Carnage’ın Merakla Beklenen İlk Fragmanı Yayında