in

Ragnarok 2. Sezon Onayını Aldı

Ragnarok 2. sezon onayını kaptı. Norveç yapımı mitoloji ve gençlik dizisi yeni bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Ragnarok 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

İlk sezonu 31 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan Norveç kökenli Netflix dizisi Ragnarok, 2. sezon onayını fazla bekletmeden aldı.

Kuzey mitolojilerini ekolojik problemler eşliğinde işleyen, gençlik ve fantazi dizisi Ragnarok yeni bölümleriyle Netflix’teki macerasına devam edecek.

[Ragnarok 1. Sezon İncelemesi için tıklayın!]

Kanal, çoğunlukla beğeni ile karşılanan dizinin yeni sezonu için onay kararını vermekte gecikmedi. Bununla birlikte yeni sezondan ilk afişleri de NXOnNetflix adlı Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

- Reklam -

Netflix Norveç Dizisi Ragnarok 2. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

Netflix, The Rain ve Quicksand gibi İskandinavya yapımı orijinal projelerinin sayısını artırmaya kararlı. Ragnarok da bu dizilerden birisi olarak karşımıza çıkmış ve dünya genelindeki 130 milyon Netflix kullanıcısının beğenisine sunulmuştu.

Hem bir büyüme hikâyesini hem de mitolojiyle genişletilmiş bir süper kahraman anlatısını izleyiciye sunan yapım, ilk sezonunda izlenme rakamları ile kanalı tatmin etti.

Bir iklim kıyametinin eşiğinde, Norveç’in Edda adlı kasabasında geçen macera; kasabada yaşanan tuhaf olaylara odaklanıyor. Bir grup gencin fantastik güçleri olduğu ortaya çıkıyor ve Kuzey mitolojilerinde kıyamet anlamına gelen Ragnarök’ü durdurmak için bir araya geliyorlar.

Ragnarok 2. Sezon

- Reklam -

6 bölümden oluşan ilk sezondan sonra, dizinin 2. sezonunun kaç bölümden oluşacağı şimdilik bilinmiyor. Dizinin ilk sezon bölümleri ortalama 40-45 dakika uzunluktaydı.

Yapımın başında ise Danimarkalı yönetmen ve senarist Adam Price var. Kendisi adını daha çok İskandinav yapımı projelerde duyurmuş birisi. Herrens veje, Borgen ve Gidseltagningen bu yapımlardan bazıları. Yapımın yönetmenleri arasında ise Mogens Hagedorn (Rita, Gidseltagningen) ve Jannik Johansen (Hvid nat, Mørke) yer alıyor.

Ragnarok dizisinin çekimleri, Norveç kasabalarından birisi olan Odda’da gerçekleştiriliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist ve Gísli Örn Garðarsson gibi çoğunlukla yerel oyuncular tercih ediliyor.

Ragnarok 2. Sezon

Dijital yayıncılığın en güçlü aktörlerinden birisi olan Netflix, gençlik ve fantastik drama türündeki dizileriyle dolu kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.

Ragnarok dizisinin 2. sezon çıkış tarihi henüz belirsizliğini koruyor. Yeni bölümler için en iyimser tahmin ise 2020’nin son ayları.

Peki sizin diziye dair yorumlarınız neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Hakan: Muhafız 3. Sezon İncelemesi – Umutları Tazeleme Vakti!

* Çözerken Kuzey’in Sert Rüzgârlarını Hissedeceğiniz Bir İskandinav Mitolojisi Testi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bozkır Hikâyeleri - Emrah Ece

Bozkır Hikâyeleri: Tılsımlı Anlatıların Koleksiyonu

Space Jam 2

Space Jam 2 Filmi Joker, Pennywise ve Maske’yi Konuk Edebilir