in

Raised by Wolves’un 2. Sezonu 2022’nin Başlarında Gelecek

Raised by Wolves 2. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Ridley Scott imzalı HBO Max dizisinin devam sezonu 2022’nin başlarında gelecek.

Raised by Wolves 2. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Raised by Wolves 2. sezon için çıkış tarihi belli oldu. HBO Max’in Ridley Scott imzalı bilimkurgu dizisi, 2022’nin başlarında geliyor.

Aaron Guzikowski tarafından yaratılan ve yapımcılığını Ridley Scott’ın üstlendiği bilimkurgu dizisi Raised by Wolves, ilk sezonu ile 3 Eylül 2020 tarihinde gösterime girdi. Kısa sürede kalitesiyle olumlu eleştiriler alan yapım, hızla 2. sezon onayını da aldı.

Dizinin ilk sezonunda Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel, Jordan Loughran, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong ve Matias Varela gibi isimler rol aldı. Dizide, dinsel bir grup olan Mithraik ve ateistler arasındaki bir savaş tarafından yok edilen dünya sonrasında, insanlığın kalanlarını Kepler-22b’de ateist olarak yetiştirmekle görevlendirilen Mother (Collin) ve Father (Salim) olarak adlandırılan iki androidin macerası anlatılıyordu.

- Reklam -

İncil’den göndermelerle dolu olan ve aynı zamanda Ridley Scott’ın Alien ve Blade Runner serilerinden belirsiz bağlantılarla da olgunlaşan 1. sezon, oldukça önemli bir noktada son buldu. Haliyle dizi takipçileri arasında 2. sezonun ne zaman geleceği konusunda meraklar git gide yükseldi. Geçen mayıs ayında yeni oyuncuların da katıldığı bildirilen Raised By Wolves’un 2. sezon çekimleri Ağustos 2021’de sona erdi.

Şimdi de, Collider’in verdiği habere göre HBO Max dizisi, 2022’nin başlarında 2. sezon için geri dönüyor. Söz konusu bilgi, Dune gösterimi öncesi gelen bir reklam fragmanı ile ortaya çıktı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Raised by Wolves 2. Sezon Fragmanı | İZLE

Beklenen devam sezonunun resmi özeti ise şu şekilde geçiyor:

Android ortakları Mother (Anne) ve Father (Baba), altı insan çocuğundan oluşan kuluçka ile birlikte, Kepler 22b’nin gizemli tropikal bölgesinde yeni oluşan ateist koloniye katılır. Ancak bu garip yeni toplumda gezinmek, annenin uğursuz hamileliği ve “doğal çocuğu” insan ırkından geriye kalan küçük kalıntıları yok olmaya itmekle tehdit ettiğinden, sorunlarının yalnızca başlangıcı anlamına gelmektedir.

Diziye yeni katılan isimler arasında Selina Jones’u Grandmother (Büyükanne) adında tanrı benzeri bir android rolünde, Peter Christoffersen’ı ateist asker Cleaver rolünde, Morgan Santo’yu asi bir android olan Vrille rolünde, James Harkness’i başka bir asker olan Tamerlane rolünde, Kim Engelbrecht’i ahlaksız bir bilim insanı olan Decima rolünde ve son olarak Jennifer Saayeng’i ise yer altı mal ve hizmet ağının başı olan Nerva rolünde izleyeceğiz.

Raised by Wolves’un ilk sezonunu sizler nasıl bulmuştunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for shmebulock shmebulock dedi ki:

    Kısa sürede kalitesi ile olumlu eleştiriler alan yapım diyor. Ben de aman tanrım didim diyorum.

  2. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Bende tam ne zaman gelecek diye merak etmeye başlamıştım. 1. sezon sonlara doğru bozmuştu inşallah 2. sezon 1. sezonun sonu gibi olmaz. Senarist ekip biraz fazla alegori kasmaya çalışmış.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man: No Way Home İncelemeleri

Örümcek Adam Yönetmeni: “Spider-Man: No Way Home, Endgame Gibi Olacak”

Görünür Bir Yerde - Eda İşler

Görünür Bir Yerde: Eda İşler Yeni Öykü Kitabı ile Raflarda