in ,

Raised By Wolves 2. Sezon Fragmanı: Ridley Scott’ın Bilimkurgu Dizisi Geri Dönüyor

Raised By Wolves 2. sezon fragmanı yayınlandı. Ridley Scott imzalı bilimkurgu dizisi HBO Max’teki yolculuğuna devam etmeye hazırlanıyor.

Raised By Wolves 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Raised By Wolves 2. sezon fragmanı, HBO Max tarafından paylaşıldı. Ridley Scott’ın yapımcı koltuğunda oturduğu ve ilk sezonu ile sevilen bir yapım haline gelen bilimkurgu macerası, yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

10 bölümden oluşan ilk sezonu geçen yılın eylül ayında yayınlanan Raised By Wolves, kaliteli bir yapım olduğunu kısa sürede belli etti ve olumlu eleştiriler aldı. Dizinin yaratıcısı Prisoners ve Papillon gibi yapımlardan tanınan Aaron Guzikowski olsa da, hayranların diziye olan dikkatini çekmesini sağlayan isim Ridley Scott oldu. Bilimkurgu denildiğinde akla gelen ilk yönetmenlerden biri olan Scott, hem dizinin baş yapımcılığını üstlendi hem de ilk sezonda iki bölümü yönetti.

Raised By Wolves, Dünya’nın yok edilmesinden sonra yeni bir gezegene kaçan bir insan kolonisinin çocuklarına bakmakla görevli iki android olan Anne ve Baba’nın maceralarını konu ediniyordu. Yapımda Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel, Jordan Loughran ve Felix Jamieson gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Hızlı bir şekilde 2. sezon onayını da alan maceranın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. Ekim ayının sonlarına doğru bu soru da cevap buldu ve dizinin 2. sezonunun, 2022’nin başlarında geleceği açıklandı. Şimdi, yeni gelen fragman ile dizinin başlangıç tarihi tam olarak ortaya çıktı. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Raised By Wolves 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

 

Androidlerin de değişebileceği fikriyle açılan fragman, bir yandan fazla insansı olmalarının kötücül yanlarına da değiniyor. Her ne kadar asıl amaçları gezegene saflık ve adalet getirmek olsa da, yayınlanan fragmanda da görüldüğü gibi ortam işkence, savaş ve sakatlanmış android bedenlerinin iğrenç görüntüleriyle dolu.

- Reklam -

Dizinin takipçileri 2. sezon ile Kepler 22b gezegeninin tropikal bölgesinde yeni bir ateist koloniye katılan Anne, Baba ve çocukların maceralarını takip etmeye devam edecekler. Yeni isimlerin de katılacağı 2. sezon, ilk bölümü ile 3 Şubat 2022 tarihinde HBO Max kütüphanesindeki yerini alacak.

Raised by Wolves’un 2. sezon için yayınlanan resmi fragmanını sizler neler buldunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sözleşme - Belma Fırat

Sözleşme: Belma Fırat’tan Toplumsal Adalet Meselesine Değinen Bir İlk Roman

Harry Potter: Return to Hogwarts Fragmanı

Harry Potter Oyuncularını Bir Araya Getiren Özel Etkinlikten Yeni Fragman