in

Raised by Wolves 2. Sezonuna Yeni Oyuncular Katıldı

Raised by Wolves 2. sezonuna altı yeni oyuncu katıldı. Ridley Scott tarafından hazırlanan HBO Max’ın bilimkurgu dizisi çalışmaları devam ediyor.

Raised by Wolves 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Ridley Scott’ın yapımcılığını üstlendiği HBO Max bilimkurgu dizisi Raised by Wolves 2. Sezon çalışmaları devam ediyor. Dizi ekibine altı yeni oyuncu daha katıldı.

Aaron Guzikowski tarafından yaratılan bilimkurgu macerasının ilk sezonu geçen yıl Eylül 2020’de yayımlandı. Gösterime girdiği gibi hayranlarca sevilen ve eleştirmenler tarafından olumlu karşılanan yapım, kısa sürede 2. sezon onayını da aldı.

Sürprizlerle dolu seri, Kepler-22b gezegeninde insanlığın genç kalıntılarını yetiştirmekle görevlendirilen androidler, Mother ve Father karakterleri üzerine odaklandı. Alien ve Blade Runner zaman çizelgesine potansiyel bağlantılar ekleyen Scott, ilk iki bölümün yapımcısı ve yönetmeni olarak görev yaptı.

- Reklam -

Pek tabii 10 bölümlük kaliteli bir ilk sezondan sonra hayranlar heyecanla yeni sezonu beklemeye başladılar. Şu an için ön prodüksiyon süreci devam eden yapımda artık birkaç yeni yüzün yer alacağı da kesinleşti.

Deadline’ın haberine göre 6 oyuncu daha diziye katılmış durumda. Peter Christoffersen ateist asker Cleaver rolünü üstlenecek. Selina Jones, Grandmother adlı tanrı benzeri bir androidi oynayacak. Morgan Santo, intihara meyilli bir insan üzerine modellenmiş asi bir android olan Vrille rolünü canlandıracak. James Harkness’in başka bir asker olan Tamerlane olarak gözükecek. Kim Engelbrecht, seçkin ve ahlaksız bir bilim adamı olan Decima karakterine hayat verecek. Son olarak Jennifer Saayeng, yer altı mal ve hizmet ağının başı olan Nerva rolünü üstlenecek. Her birinin, onları Mother ve Father ile çatışmaya sokabilecek kendi görevleri olacak.

Raised by Wolves 2. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Raised by Wolves 2. Sezon

Raised by Wolves 2. sezonun açıklanan resmi özeti şöyle:

- Reklam -

Android ortakları Mother (Anne) ve Father (Baba), altı insan çocuğundan oluşan kuluçka ile birlikte, Kepler 22b’nin gizemli tropikal bölgesinde yeni oluşan ateist koloniye katılır. Ancak bu garip yeni toplumda gezinmek, annenin uğursuz hamileliği ve “doğal çocuğu” insan ırkından geriye kalan küçük kalıntıları yok olmaya itmekle tehdit ettiğinden, sorunlarının yalnızca başlangıcı anlamına gelmektedir.

Şu an için dizinin 2. sezon yayın tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmış değil. Ancak söylentiler, 2. sezonun bir sonraki yıla kalacağını veya en iyi ihtimalle 2021’in sonlarında başlayacağını belirtiyor.

Raised by Wolves’ın ilk sezonunda Mother rolünde Amanda Collin, Father rolünde Abubakar Salim, Campion rolünde Winta McGrath, Sue / Mary rolünde Niamh Algar, Marcus / Caleb rolünde Travis Fimmel, Tempest rolünde Jordan Loughran, Avcı rolünde Felix Jamieson, Holly rolünde Aasiya Shah, Vita rolünde Ivy Wong ve Lucius olarak Matias Varela rol aldı. Hayranlar yeni bölümleri beklemeye devam ederken, yeni gelenlerin eski oyuncularla nasıl bir etkileşim içerisine gireceği dizinin en merak eden konularından biri yok.

Dizinin yeni sezonu için sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ışık hızı aşıldı

Bilim İnsanları Sıcak Plazma Atımlarıyla Işık Hızının Bilinen Sınırlarını Aştı

İşte Tanrılar - Isaac Asimov Bilimkurgu

Isaac Asimov’un Bağımsız Bilimkurgu Romanı “İşte Tanrılar” Raflarda