in ,

Raised By Wolves’un 2. Sezonundan Resmi Fragman Yayınlandı

Raised By Wolves 2. sezon için resmi fragman paylaşıldı. Ridley Scott’ın yapımcılığını üstlendiği HBO Max bilimkurgu dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Raised By Wolves 2. sezon fragman
- Reklam -
- Reklam -

Raised By Wolves 2. sezon için resmi fragman yayınlandı. Ridley Scott’ın yapımcılığını üstlendiği ve Aaron Guzikowski’nin yaratıcısı olduğu HBO Max bilimkurgu dizisi, macera ve aksiyonun dozunu artırarak dönmeye hazırlanıyor.

İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan Raised By Wolves, ateistler ve inananlar arasında din temelli bir savaşta Dünya’nın paramparça ve neredeyse yok olduğu uzak bir gelecekte geçiyor. Ana karakterler olan Mother (Collin) ve Father (Salim), altı insan çocuğunu embriyolardan yetişkinlere yetiştirme görevi ile herhangi bir kimsenin bulunmadığı (ya da öyle düşündükleri) bir gezegene gönderilen iki androiddir. Ancak görevleri, düşündüklerinden çok daha çetrefilli bir hal alıyor.

Geçen aralık ayında yayınlanan ilk fragman sonrası HBO Max şimdi de dizinin resmi fragmanını izleyicilerle paylaştı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Raised By Wolves 2. Sezon Resmi Fragman | İZLE

YouTube video

Dizi için yayınlanan resmi tanıtım yazısı şu şekilde:

Raised by Wolves’un 2. sezonunda, Android ortaklar Anne ve Baba, altı insan çocuklarıyla birlikte Kepler 22 b’nin gizemli tropikal bölgesinde yeni kurulan ateist bir koloniye katılırlar. Ancak, Anne’nin “doğal çocuğu”, insan ırkından geriye kalan çok az şeyi yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktığından, bu garip yeni toplumda gezinmek onların sorunlarının yalnızca başlangıcıdır.

- Reklam -

İlk sezonu eleştirmenler ve izleyicilerden iyi puanlar alan yapımın başında Prisoners ve Papillon gibi yapımlardan tanınan Aaron Guzikowski bulunuyor. Alien gibi bir klasiğin yaratıcısı olan, son olarak The Last Duel ile seyircinin karşısına çıkmış olan Ridley Scott, Game of Thrones yapımcısı Mark Huffman, The Good Wife yapımcısı David W. Zucker, Adam Kolbrenner ve Jordan Sheehan ile dizinin yapımcılığını üstleniyor. Dizinin başrollerinde ise Amanda Collin (A Horrible Woman), Abubakar Salim (Informer), Travis Fimmel (Vikings) ve Niamh Algar (The Virtues) gibi isimler yer alıyor.

Dizinin takipçileri 2. sezon ile Kepler 22b gezegeninin tropikal bölgesinde yeni bir ateist koloniye katılan Anne, Baba ve çocukların maceralarını takip etmeye devam edecekler. Yeni isimlerin de katılacağı 2. sezon, 3 Şubat 2022 tarihinde HBO Max üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşması ve bölümlerin haftalık olarak yayınlanması bekleniyor.

Raised by Wolves’un 2. sezon için yayınlanan yeni fragmanını sizler neler buldunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doğrulama Platformları YouTube

Doğrulama Platformları YouTube’a Karşı Birleşti: “Dezenformasyona Karşı Çalışın”

Gece Savaşları - Carlo Ginzburg

Hasatlarını Korumak için Cadılara Karşı Savaşan ‘Benandanti’ Topluluğunun İzini Süren “Gece Savaşları” Türkçede