in

HBO Max, Raised by Wolves’un Devam Sezonunu İptal Etti

Raised by Wolves 3. Sezon için iptal kararı çıktı. HBO Max, iki sezonun ardından Ridley Scott’ın bilimkurgu serisinin fişini çekti.

Raised by Wolves 3 sezon iptal
- Reklam -
- Reklam -

Raised by Wolves 3. Sezon iptal edildi. Ridley Scott’ın bilimkurgu dizisi HBO Max ile devam etmeyecek.

İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan ve yaratıcılığını Aaron Guzikowski’nin (Prisoners, Papillon) üstlendiği HBO Max dizisi Raised by Wolves, yola devam edemiyor.

Variety’nin doğruladığı habere göre HBO Max’in iptal kararı şu sözlerle açıklandı:

- Reklam -

“Raised by Wolves’a 3. sezon ile devam edemesek de yıldız oyunculara, ekibe ve yaratıcılarımız Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker ve Scott Free Productions’taki tüm ekibe gösterdikleri katkı için minnettarız. Hayranları Kepler-22b dünyasına çağırmak için güzel ve benzersiz bir sanat yeteneği konuşturuldu.”

Raised by Wolves 3. Sezon İptal Kararı Beklenmedik Oldu

Raised by Wolves dizisi hem eleştirmenden hem de birçok bilimkurgu tutkunu izleyiciden olumlu eleştiriler alarak başlamıştı. İlk sezonun ardından 2. sezon siparişini hızlı alan yapım, HBO Max’in en iyi performans gösteren orijinal işleri arasında gösteriliyordu.

Yapımın ilk sezonunda Anne rolünde Amanda Collin, Baba rolünde Abubakar Salim, Marcus rolünde Travis Fimmel, Sue rolünde Niamh Algar ve Decima rolünde Kim Engelbrecht rol almıştı. 2. sezonda ise ekibe Winta McGrath, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong, Peter Christoffersen, Selina Jones, Morgan Santo, James Harkness ve Jennifer Saayeng katılmıştı.

Raised by Wolves 3 sezon iptal hbo max

Dizi, Ridley Scott ve Scott Free Productions şirketiyle birlikte Aaron Guzikowski, David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (The Terror) tarafından yaratıldı.

İptal Haberi Warner Bros. Discovery Birleşmesinden Sonra Geldi

Dizinin iptali, HBO Max’in bir parçası olan WarnerMedia’nın Discovery ile birleşmesinden sonra gerçekleştirilen yeniden yapılanma sürecinin bir sonucu olarak ortaya çıktı. Birleşme sonrasında WarnerMedia’da birçok değişiklik meydana geldi. Discovery CEO’su David Zaslav’ın başa geçtiği şirket, CNN+’ı kapatırken TNT, TBS ve The CW’deki birçok dizinin de yapımını durdurdu.

Yapımın başrollerinden Abubakar Salim, Raised by Wolves’un tehlikede olduğuna dair ilk ipuçlarını geçen gün sosyal medyadan paylaşmıştı:

- Reklam -

“Özellikle birleşme haberlerinden ve Warner’da olanlardan sonra pek çok dizinin noktalanması şaşırtıcı değil.

“Bunlardan birisi de ne yazık ki Raised by Wolves. Henüz resmi bir açıklama yok. Bunun da önemli bir nedeni var: Umut.

“Sizin de bildiğiniz gibi, benzersiz bir konumdayız: Tamamen ayrıntılı ve planlanmış bir hikâyemiz var. Arkamızda prodüksiyon ekibinden bir Golyat (savaşçı dev), hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden alınmış inanılmaz bir onay ve en önemlisi, uluslararası güçlü bir izleyici kitlemiz var.

“İptal kararının henüz açıklanmaması, hikâyenin devam etmesi ve yeni bir evde tamamlanması için hâlâ bir şansın olmasından kaynaklanıyor.”

Salim, dizinin sonlanmaması adına kamuoyu oluşturmak için #RenewRaisedByWolves adlı bir etiket de açmıştı.

Ridley Scott’ın yapım şirketinin, seriye yeni bir ev bulmak için çalışmaları sürdürdüğü bildiriliyor. Ancak kesin olan şu ki, macera HBO Max çatısı altında devam etmeyecek.

Siz bu iptal kararını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Son zamanların en iyi bilimkurgu dizisiydi, onu da iptal ettiler. :rage:

  2. Avatar for Madmax Madmax dedi ki:

    Nerde cinsellik var öyle saçma sapan dizilere devam kararı verirler zaten.

  3. Avatar for garavel garavel dedi ki:

    Birçok konu havada kaldı. Başka bir platformda devam edebilir mi acaba?

  4. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Beğenmeyen gitsin Marvel izlesin’ci tayfa kusura bakmasın ama kendi içinde kurmaya çalıştığı mantığa bile muhalefet eden bir diziydi. 50, bilemedin 100 metre geride kalan çocuğu kaybedip izini suremeyen Baba, yaratığı erzak deposuna (kapısında essek kadar delik olan erzak deposu demek daha dogru) hapsetmek, mitraist rolü yapan ateist abinin sırf Anne’ye aynı tarafta olduklarını hatta isterse sesinden/kalp atisindan bunu dogrulayabilecegini söylememesi yüzünden bir sezonluk hikayenin yılan hikayesine dönmesi, bu kadar yüksek robot teknolojisi üretebilen bir ırkın hala viking çakması bir dine inanmasi, ateistlerin ise isid 'den hallice olması gibi yığınla sıkıntılı durum sebebiyle ilk sezondan notunu verip on hold’a almıştım. İkinci sezonu izleyenlere geçmiş olsun.

  5. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    İlk sezon güzel başlayıp sonlara doğru bozmuştu. Biz de gelecek vadediyor diyip her şey gelecek sezonlara bağlı demiştik. Ama simdi o gelecek sezonları hiç izleyemeyeceğiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

tron 3 filmi disney karari

Tron 3’ün Gecikme Sebebi, Disney’in Marvel ve Star Wars Aşkı

stephen king welcome to derry dizi hbo max

Stephen King, Pennywise’ın Geçmişini Anlatacak Diziye Dahil Olmayacak