in

Reacher 2. Sezon Onayı: Amazon Yeni Aksiyon Dizisi için Devam Kararı Aldı

Yeni Amazon Prime dizisi Reacher 2. sezon onayını aldı. Amazon’un Lee Child’ın aynı adlı romanından uyarlanan yeni dizisi, maceralarına devam edecek.

Reacher 2. sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Reacher 2. sezon onayı aldı. Yeni Amazon Prime Video dizisinin yayına girmesinden birkaç gün sonra devam bölümlerinin geleceği kesinleşti.

Amazon Prime’ın hibrit sistem uyguladığı Video uygulamasında bazı dizileri tüm sezon, bazıları da haftalık olarak yayınlanıyor. Örneğin Zaman Çarkı dizisi haftalık bölümler halinde yayınlanırken, Reacher ise tüm bölümleri ile dijital yayın servisinin kütüphanesindeki yerini almıştı. 4 Şubat 2022’de yayınlanan Reacher, daha önce Tom Cruise’un oynadığı iki filme uyarlanan yazar Lee Child’ın popüler roman serisine dayanıyor.

Söz konusu filmler diğer Hollywood yapımlarına göre nispeten daha düşük seviyede kaldı. Ancak Amazon’un yeni dizisi, izleyiciler ile çok daha iyi iş çıkaracak gibi görünüyor. Dizi, işlemediği bir cinayetten tutuklanan eski bir askeri polis memurunun maceralarını konu ediniyor. Titans dizisiyle tanınan Alan Ritchson tarafından oynanan Jack Reacher, daha sonra kirli polislerin, iş adamlarının ve politikacıların dahil olduğu büyük bir komplonun merkezine atılıyor. Gerilim, aksiyon ve dram dizisi, Amazon’un en iyi çıkış yapan başarılı beş işinden biri olarak gösteriliyor.

- Reklam -

Şimdi de The Hollywood Reporter’ın haberine göre karakterin 2. sezon için geri döneceği bildirildi. Hızlıca gelen bu yeni sezon onayı ile Amazon’un da dizinin izlenme oranlarını beğendiğini kanıtlar nitelikte.

Reacher 2. Sezon Çalışmaları Yakında Başlayacak

Reacher 2. sezon Amazon Prime Video Türkiye

Amazon Studios başkanı Jennifer Salke, dizi yönetmeni Nick Santora’nın “hikâye anlatımına özgün yaklaşımını” ve yıldız Ritchson’ın “karakteri ışıltılı yansıtma şeklini” övdü. Yeni programın küresel başarısını yineleyen Salke, “hayranlara yeni favori dizilerinin ikinci sezonunu getirmek için sabırsızlandığını” söyledi.

Bununla birlikte Tek Kurşun romanının yazarı Lee Child da, dizinin Tom Cruise’un oynadığı filme göre kitapları çok daha iyi yansıttığını söyleyerek gösteriyi ve dizinin yıldız ismi Alan Ritchson’ı övdü. Yazarlar ve yaratıcılar için alışılmış olduğu gibi, Child’ın da dizide küçük bir rolü var.

- Reklam -

Başrol Ritchson da, gösteriyi Smallville’de Aquaman’ı oynadığı zamanıyla karşılaştırarak ikonik bir aksiyon kahramanı olma deneyiminden bahsetti. Reacher’ın 2. sezonunun yenilenmesinden önce Ritchson, dizinin baş yapımcılarının sezon başına bir roman uyarlamayı planladıklarını açıklamıştı.

Yeni sezon çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı bildirilen dizinin 2. sezonunun ne zaman çıkacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Reacher’ın ilk sezonunu izlediniz mi? İzlediyseniz nasıl buldunuz? 2. sezon konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mustafareacher mustafareacher dedi ki:

    Suan ikinci bolumu izliyorum ve gercekten cok guzel bir dizi olmus benim en sevdigim karakterdi jack reacher ve her kitabini okudum yeni kitaplarini dort gozle bekliyorun umarim bu dizi sayesinde yayin evleri butun seriyi yayimlar

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Lee Child’ın efsanevi roman karakteri Jack Reacher. Koridor Yayıncılık’tan serinin diğer kitaplarını bekliyoruz.

  3. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Yeni sezon ve yeni maceraları için beklemedeyiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Son Ayı Hannah Gold

Son Ayı: Hannah Gold’dan Dostluğun Önemini Anlatan Ödüllü Bir İlk Kitap

falcon 9 spacex roket ay

7 Yıldır Uzayda Kontrolsüzce Dolaşan 4 Tonluk SpaceX Roketi Son Hızla Ay’a Çarpacak