in

Real Steel Filmi Disney+ Dizisi Olmaya Hazırlanıyor

Real Steel filmi, Disney Plus dizisi oluyor. Hugh Jackman’ın başrolünde yer aldığı Çelik Yumruklar filminin yönetmeni Shawn Levy de yeni proje için geri dönüyor.

Real Steel Disney Plus dizi
- Reklam -
- Reklam -

Disney Plus, Real Steel dizisi için çalışmalara başlıyor. 2011 yılında vizyona giren ve başrolünde Hugh Jackman’ın yer aldığı orijinal filmin yönetmeni Shawn Levy de yapımcı olarak kadroya dâhil oluyor. Çelik Yumruklar dizinin filmin devamı mı yoksa adaptasyonu mu olacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok.

2011 yılında Richard Matheson’un Steel, Real Steel isimli kısa hikâyesinden uyarlanan Çelik Yumruklar filmi izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. 110 milyon dolarlık yapım bütçesine karşın dünya genelinde 299 milyon dolarlık gelir elde etmeyi başarmıştı. Bununla birlikte filmi oldukça yakından takip eden bir hayran kitlesi oluşturmayı da başardı. Dolayısıyla hayranlar Real Steel yapımının bir devam filmi ile yeniden sinemalara gelmesi konusunda ısrarcı olmuşlardı.

Yönetmen Shawn Levy, 2016 yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, projenin devamı için şunları söylemişti:

- Reklam -

“En çok karşılaştığın tweet Çelik Yumruklar için bir devam filmi oluyor. Keşke tüm yönüyle bir cevap verebilseydim. Ama gerçek şu: İlk film çıkmadan 6 ay öncesinde devam filmi üzerinde çalışıyorduk. Film çıktığında oldukça yüksek skorlar alıyordu. Bu çok nadiren olur ama izleyiciler filmde bir şey buldular. Biz de devam filmi için fikirler üretmeye başladık. Şunu çok içten bir şekilde söyleyebilirim ki, ilk filmin tekrarı gibi olmayan bir şey ortaya çıkarmak neredeyse imkânsız. İnsanlar Atom’un Zeus’u dövdüğünü görmek istiyor, ben de bunu istiyorum ama Charlie ve Max arasındaki ilişkiyi yabancılaştırmadan, ki ilk filmin konusu zaten buydu, ikinci filmi ortaya çıkarmak mümkün değil.”

Real Steel Dizisinde Robert Zemeckis de Yer Alacak

Real Steel Disney Plus dizi

Dizinin yürütücü yapımcılığını, filmin yönetmenliğini yapan Shawn Levy üstlenecek. Ayrıca yapımda Compari Entertainment’tan Robert Zemeckis ve Jack Rapke, Angry Films’ten Jacqueline Levine ve Susan Montford yer alıyor. Don Murphy’nin ise baş yapımcı olarak dizide yer alması bekleniyor. Disney Plus üzerinden izleyici ile buluşacak yapımın 20th Television tarafından üretilecek.

- Reklam -

2011 yapımı orijinal film, robotların insan dövüşçülerin yerine geçtiği bir gerçeklikte geçmektedir. Eski boksör Charlie Keaton (Hugh Jackman), eşi öldükten sonra denetimli serbestlik alan ve oğlu Charlie ile birlikte robot dövüşçü Atom’u eğitir. Bu sırada oğlunu yakından tanıma fırsatı bulur.

Disney+ dizi çalışmalarının erken aşamalarında olduğu için yayın tarihi konusunda net bir açıklama yapmadı. Dizide konuk oyuncu olarak Hugh Jackman’ın da yer alıp almayacağı bilinmiyor.

Siz Real Steel dizisi için ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Morbius Yaşayan Vampir: Kan Bağları - Brendan Deneen

Yaşayan Vampir Morbius’un Maceralarını Anlatan Brendan Deneen Romanı Raflarda

All of Us Are Dead dizisi netflix zombi

All of Us Are Dead: Netflix’in Güney Kore Yapımı Yeni Zombi Dizisi Başlıyor