in

Red Kit Geri Dönüyor: Vahşi Batı Klasiği Yeni Dizi Uyarlamasına Kavuşuyor

Red Kit geri dönmeye hazırlanıyor. Gölgesinden hızlı kovboy Lucky Luke, yeni bir dizi uyarlamasına kavuşuyor.

Red Kit Geri Dönüyor
- Reklam -

Red Kit geri dönüyor. Lucky Luke adıyla da tanınan ve Belçikalı karikatürist Morris tarafından yaratılan gölgesinden hızlı karakter, yeni dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ülkemizde Red Kit olarak bilinen Lucky Luke adlı kovboyun macerasını konu alan hikâye, yeni bir ekran uyarlamasına kavuşuyor.

Federation Entertainment, Fransız aktör Michael Youn’un da dahil olduğu popüler Red Kit çizgi roman serisinden uyarlanan bir dizinin ortak yapımcılığını üstlenecek. Fransız firması Un pour Tous Productions ile ortaklık kuran Federation, Luke Comics ile anlaşmaya vararak çizgi romanın görsel-işitsel uyarlama haklarını satın aldı.

- Reklam -

Belçikalı karikatürist Morris tarafından 1946 yılında yaratılan çizgi roman karakteri, Lucky Luke adıyla da bilinen Red Kit’in, sadık beyaz atı Jolly Jumper (Düldül) ve köpeği Rantanplan (Rin Tin Tin) ile yaşadığı maceraları konu ediniyor. Seri boyunca birçok farklı kötüyle karşı karşıya gelse de özellikle Dalton Kardeşler (Joe, William, Jack ve Averel), serinin asıl kötü adamları olarak başkarakterle sürekli karşı karşıya geliyorlardı. Dünya çapında 300 milyon adet satan 46 grafik romandan oluşan seride Morris, Lucky Luke üzerinde yirmi yıl boyunca Fransız yazar René Goscinny (Asterix & Obelix) ile birlikte yeni maceralar kaleme aldı.

Red Kit Dizisi İkonik Karakterleri ile Geri Dönüyor

Red Kit Dizi Geri Dönüyor

Federation Entertainment ve Un pour Tous Productions tarafından ortaklaşa geliştirilen ve tam adı henüz açıklanmayan dizi, Les Dalton, Calamity Jane, Pat Poker ve Rantanplan dahil olmak üzere Red Kit’im tüm renkli karakterlerini içerecek. Youn, dizinin ortak yaratıcısı, sanatsal yapımcısı ve yönetmeni olarak görev yapacak.

Fransa’nın en popüler aktörlerinden ve komedi yönetmenlerinden Youn, dahil olduğu yapımla ilgili olarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Çizgi romanların büyük bir hayranı olarak bu maceranın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım ve bunu izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.”

Şu an için dizinin yeni macerasında kimlerin yer alacağı ya da ne zaman çıkacağı veya hangi platformda yayınlanacağı gibi bilgiler henüz paylaşılmış değil.

Red Kit’in eski bölümlerini izliyor muydunuz? Yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for 0nur 0nur dedi ki:

    Haberde hata var. Federation ve UPT Production birleserek Luke Comics ile anlasmaya vardilar. Haklar UPT de gibi aktarmissiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Way of Water fragmanı

Avatar 2’nin Uzun Süredir Beklenen İlk Fragmanı Yayınlandı: The Way of Water Yolda

Love, Death & Robots 3. Sezon için Yeni Fragman

Netflix’in Sevilen Animasyon Dizisi “Love, Death & Robots”un 3. Sezonundan Yeni Fragman