in ,

Netflix’in Beklenen Resident Evil Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Resident Evil dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Netflix’in uzun süredir beklenen oyun uyarlamasının çıkış tarihi de belli oldu.

Resident Evil Dizisi Fragmanı: Netflix Yapımı Yolda
- Reklam -

Resident Evil dizisi fragmanı paylaşıldı. Uzun süredir beklenen ve popüler oyundan uyarlanan Netflix yapımı, sonunda ilk görüntüleri ve çıkış tarihi ile görücüye çıktı.

Hakkındaki ilk haberleri 2020 ortasında gelmeye başlayan popüler video oyun uyarlamasının ilk fragmanı yayınlandı. Supernatural’dan Andrew Dabb’ın başında olduğu macera, küresel bir kıyamet sonrası dünyayı konu ediniyor. Dizi, ölümcül bir virüsün yayılması ve kana susamış yaratıklarla dolu dünyada, 14 yıllık zaman dilimini odağına alıyor.

Resident Evil dizisi, evrenin tanınan karakterlerinden Albert Wesker’in kızları Jade ve Billie Wesker’ın 2022’den 2036’ya kadar olan zaman çizgileri arasında geçiş yapan karakterlerine odaklanacak.

- Reklam -

Sonunda Netflix, izleyicilere popüler video oyunu serisini nasıl uyarlayacağına bir göz atma imkânı sunan ilk fragmanı yayınladı. Görüntüler Yeni Racoon Şehri’ne ilk bakışın yanı sıra her iki zaman çizelgesinde yer alan çeşitli yaratıkları, zombileri ve karakterleri tanıtıyor. Umbrella Corporation logosu da pek çok yerde gözüküyor.

Resident Evil Dizisi Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Sakin ve huzurlu Yeni Racoon Şehri’nde asla heyecanlı olaylar yaşanmaz. Efsanevi video oyunu serisi Resident Evil, ölüm kalım mücadelesini 14 Temmuz’da Netflix’e taşıyor.

Serinin sadık hayranları, yayınlanan ilk fragman ile video oyunlarıyla ilgili her yere dağılmış olan Ölümcül Deney göndermelerinden bazılarını kısa sürede yakalayacaklardır. Ancak en başından itibaren dizinin orijinal video oyununun doğrudan bir uyarlaması olmaktan çok, hikâyeye tamamen yeni bir bakış açısı getireceği söylenmişti.

Yeni dizide Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gossatti ve Turlough Convery gibi isimlerin yanı sıra, serinin kötü adamı Albert Wesker rolünde Lance Reddick yer alıyor.

- Reklam -

İlk Resident Evil oyunu 1996 yılında yayınlanmış ve kısa zamanda devasa bir markaya dönüşmüştü. Seri daha önce sinema filmlerine de uyarlanmıştı.

Resident Evil’ın ilk sezonu toplam 8 bölümden oluşacak. Her bölüm birer saat sürecek. Maceranın tüm bölümleri 14 Temmuz 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Resident Evil dizisinin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce sinemalara gelen son filmi Welcome to the Racoon City’den daha iyi bir iş ortaya çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Bi salın artık şu Raccoon City’i.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

super kutleli kara delik

Samanyolu Galaksisi’nin Merkezindeki Süper Kütleli Kara Delik İlk Kez Görüntülendi

Zero Contact Fragmanı: Anthony Hopkins Gerilim Filmi

Anthony Hopkins’in Başrolünde Oynadığı Bilimkurgu Gerilim Filmi “Zero Contact”tan Fragman Yayınlandı