in

Rick and Morty 4. Sezonuna Dahil Olmak İster misiniz?

Sevilen animasyon serisi Rick and Morty, hayranlarına dizide boy gösterme şansı veren oldukça anlamlı bir bağış kampanyası düzenliyor.

Rick and Morty
- Reklam -
- Reklam -

Adult Swim’in kısa zamanda bir fenomen hâline gelen çizgi dizisi Rick and Morty için 4. sezon hazırlıkları sürüyor. Hayranlar da bu büyük olay için gün sayıyor. Seri, düzenleyeceği bir kampanyayla hayranları da dizinin bir parçası kılmaya hazırlanıyor!

Dizinin 10 bölümden oluşacak 4. sezonu, Kasım 2019 tarihinde bizlerle olacak. Dizi, Prizeo adlı Los Angeles çıkışlı bir fonlama sitesi aracılığıyla bir bağış kampanyasına imza atıyor.

Kampanya Prizeo’nun aşağıdaki Tweet’i ile duyuruldu:

- Reklam -


“Rick and Morty bu sezon yeni karakterini tanıtıyor!

Sen!

Gelecek Rick and Morty bölümlerinde yer almak ve dizinin yaratıcılarıyla tanışma fırsatını yakalamak için şimdi başvurun!”
Etkinlik sonucu elde edilecek gelir NEXT for AUTISM kampanyası için kullanılacak. Bu dernek otizm üzerine çalışmalar yürütüyor. Vakıf, otizimli bireylere ve onların ailelerine doğrudan klinik, eğitimsel ve mesleki programlar aracılığıyla onlara destek olmayı hedefliyor.

10 dolar ve üzeri bağış yapan kullanıcılar çekilişle dizide yer alma hakkı kazanacak. Bağış miktarı arttıkça kazanma şansınız da yükselecek. Ayrıca katılımcılara R&My figürleri, peluş oyuncaklar, tişörtler ve dahası hediye edilebilecek.

Kampanyaya buradan katılmanız mümkün.

Bugünden itibaren önümüzde Rick and Morty’nin en az 70 bölümlük bir macerası olacak. Anlayacağınız daha önümüzde uzun bir R&M yolu var. Böyle uzun soluklu bir projenin, bir bağış kampanyasıyla karşımıza çıkması sevindirici.

Siz ne diyorsunuz? Yorumlarınızı Forumlarımızda bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: News Week


Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zack Snyder

Zack Snyder, Netflix’in Yeni İskandinav Mitolojisi Anime Serisinin Başına Geçti

küçük İskender

Edebiyat Dünyası SabitFikir’e Karşı küçük İskender Bildirisinde Buluştu