in ,

Rick and Morty 5. Sezon İlk Bakış Fragmanı

Rick and Morty 5. sezon ilk bakış fragmanı yayında! Adult Swim’in sevilen dizisi, San Diego Comic-Con at Home etkinliğinde özel bir video paylaştı.

Rick and Morty 5. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty 5. Sezon için Adult Swim tarafından ilk bakış fragmanı yayınlandı.

Geçen yılın sonlarına doğru başlayan dizinin dördüncü sezonu, ilk üç sezona göre daha az bir ilgi görse de yine hayranlar tarafından oldukça beğenildi. Yaz başında tamamlanan dördüncü sezon sonrası da hayranlar heyecanla 5. sezonu bekliyorlar.

Mayıs ayında çıkan Rick and Morty 5. Sezon Koronavirüs nedeniyle gecikebilir haberi hayranları üzmüştü. Dizide Beth Smith’i seslendiren Sarah Chalke, yeni sezon senaryosunun henüz tamamlanmadığını ve bu nedenle gecikebileceğini dile getirmişti. Ancak San Diego Comic-Con at Home etkinlikleri kapsamında paylaşılan bu sürpriz ilk bakış videosu, izleyicilerin içine bir nebze su serpmiş durumda.

- Reklam -

Rick and Morty 5. Sezon | Ön İzleme Fragmanı

YouTube video

Yukarıda görülen fragman, animasyon çizimlerinin hâlâ başlangıç aşamasında olduğunu ve özellikle Comic-Con etkinliği için hızlıca yapıldığını gösteriyor. Yapım aşamasında olan ilk bakış animasyonun, sevilen ikilinin tehlikede olduğu bir uzay yolculuğu sırasında başlıyor.

Kraken görünümlü bir uzay canavarından kaçarken Morty kollarında ciddi şekilde yaralanmış Rick’i taşıyor. Pek tabii Rick yine o şakayla karışık konuşmalarından birini yapıyor. Kabus dolu anlardan Dünya’ya inmek için kaçarlarken uzay araçları bozuluyor ve tam bu sırada Morty ölümünü düşünmeye başlıyor. Onu yaşamaya ikna etmeyi başaran kişi ise, son kez konuşmak istediği ve sevdiği kız Jessica oluyor.

Artık hayatta kalmaya kararlı olan Morty, hasarlı geminin kontrolünü eline almaya çalışıyor ve Rick’in “nemsis” diye adlandırdığı Bay Nimbus tarafından karşılandıkları okyanusa düşüyorlar.

Rick and Morty 5. Sezon

- Reklam -

Peki herkesin merak ettiği o soruyu sormak gerekirse, Rick and Morty 5. sezon ne zaman yayınlanacak? Bu sorunun yanıtı şu an için ne yazık ki belli değil. Zaten yayınlanan bu ilk bakış bile çoğu izleyici için sürpriz oldu.

Ayrıca Rick and Morty’nin 4. sezonu bile başlamadan önce Dan Harmon’un 6. sezon için çalışmalara başladığı biliniyordu. Haliyle hayranlar dizinin devam edeceği konusunda rahat olabilirler.

Rick and Morty 4. sezonu nasıl bulmuştunuz? Sizce dizi, ilk üç sezonun kalitesinden ödün vermeye başladı mı? Yeni videoyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Usagi Yojimbo, Netflix Animasyon Dizisi Oluyor

Kaynak: hypebeast

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Sabırsızlıkla bekliyorum ama 4.sezonda Evil Morty’ye hiç yer vermediler. 5.sezonda umarım daha çok yer verirler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Whyn Nehri Cinayeti: Agatha Christie

Whyn Nehri Cinayeti: Agatha Christie ve Çözümleme Kulübü’nden Kolektif Bir Polisiye

The Walking Dead: World Beyond Fragmanı

The Walking Dead: World Beyond Yeni Fragman ve Yayın Tarihi