in ,

Rick and Morty’de 6. ve 7. Sezon Senaryoları Yazım Aşamasında

Rick and Morty 6. ve 7. sezon senaryolarının şu anda yazım aşamasında olduğu açıklandı. Çılgın ikilinin yeni maceraları için hazırlıklar şimdiden başlamış durumda.

Rick and Morty 6. ve 7. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty yıldızı Spencer Grammer, dizinin 6. ve 7. sezon senaryolarının şu anda yazıldığını açıkladı. Sevilen Adult Swim animasyon komedi dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

İlk defa 2013 yılında Adult Swim’de oraya çıkan Rick and Morty, yayınlanmaya başladığı andan itibaren kanalın en büyük ve popüler yapımlarından biri haline geldi. Hem eleştirmenler, hem de izleyiciler tarafından beğenilen seri, En İyi Animasyon Programı Emmy Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. Dizinin yaratıcıları olan Dan Harmon ve Justin Roiland da iyi bir kazanç sağladı. Sektörde adlarını duyuran ikili, şu anda hem R & M dünyasını genişletmeye, hem de farklı seriler üzerinde çalışmaya devam ediyorlar.

Hatırlanacağı üzere dizi 3. sezon sonrasında ne olacağı belirsizleşmiş bir halde kalsa da, neyse ki açmazlar çabucak çözülmüş ve en az 70 yeni bölüm süreceği duyurulmuştu. Şu anda 5. sezon bölümleri yayınlanmaya devam eden animasyon macerası, henüz yeni bölümleri başlamadan önce bile 7. sezon hazırlıklarına başlamıştı.

- Reklam -

Rick and Morty 6. ve 7. Sezon Hazırlıkları Çok Önceden Başlamıştı

Rick and Morty 6. ve 7. Sezon Senaryoları

Şimdi de hayranlar 5. sezonun bir saatlik sezon finalini beklerken, çılgın bilim adamının en büyük torunu ve macera arkadaşının ablası Summer Smith’i canlandıran Spencer Grammer yeni açıklamalarda bulundu. Oyuncu, Rick and Morty’nin son bölümü ve dizinin geleceği hakkında Inverse’e konuştu. Dizinin önümüzdeki iki sezonu için çalışmaların sürdüğünü doğruladı ve sezonlar arasında başka bir uzayan boşluk olasılığının düşük olduğunu belirtti.

“Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, çok daha fazla bölüm olacak. Zaten 6. sezonu yazıyorlar ve muhtemelen yakında 7. sezonu yazmaya başlayacaklar. İnsanların her yıl görebileceği gerçek bir programda olmak güzel. Ama kim bilir, umarım iki yıl daha devam eder! Kimseye büyük umutlar vermek istemiyorum fakat yine de üç yıl olur mu bilmiyorum.”

- Reklam -

Rick and Morty’nin 5. sezonu henüz bitmediği için, kalan bir saatlik final sonrası 6. sezonun çıkış tarihi haberini de yakın zamanda almak pek olası gözükmüyor. Grammer’ın dediği gibi henüz senaryo yazımı devam ediyorsa, prodüksiyon sürecinin de başlamadığı tahmin edilebilir. Bu nedenle hayranların en azından gelecek yıl bahar ayları sonlarına kadar beklemeleri gerekebilir.

Peki sizin 5. sezon finalinden ve sonraki sezonlardan beklentileriniz neler? Maceranın gidişatından memnun musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Panther 2 set görselleri

Black Panther 2’dan İlk Görseller Paylaşıldı: Wakanda’ya Dönüş Zamanı

Dünya'nın En Kuzeyindeki Kara Parçası

Yıl 2021 ve Keşfedilecek Çok Yer Var: Dünya’nın En Kuzeyindeki Kara Parçası Bulundu