in ,

Rick and Morty Geri Dönüyor: 6. Sezon Başlangıç Tarihi Açıklandı

Rick and Morty 6. Sezon çıkış tarihi netleşti. Adult Swim’in sevilen animasyon serisi, bir yıllık aranın ardından geri dönüyor.

rick and morty 6 sezon çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty 6. Sezon çıkış tarihi konusunda resmi açıklama geldi. Uzun sezon araları ile hayranların kalbini kıran yapım, yeni bölümleri ile bu yıl içerisinde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dan Harmon ve Justin Roiland ikilisi tarafından yaratılan ve kısa zamanda geniş bir izleyici kitlesi kazanan Rick and Morty, macerasına 2013 yılında başladı. Aradan geçen 9 yıla rağmen dizi yalnızca 5 sezon ve 52 bölüm yayınladı. Özellikle bazı sezon araları, yapımın geleceğine dair büyük soru işaretlerine neden oldu. Ancak serinin yapımcıları, çizgi dizinin geleceğinin emin ellerde olduğunu ve maceranın daha uzun yıllar devam edeceğini kaydetti. 2018’de platform, Harmon ve Roiland’a 70 bölümlük bir anlaşma imzaladı.

5. sezon finalini 5 Eylül 2021 tarihinde yapan dizi, eskiye kıyasla oldukça kısa sayılabilecek bir aranın ardından 6. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

“Rick and Morty 6. Sezon Ne Zaman Başlıyor?” Sorusu Yanıt Buldu

Çılgın bilim insanı Rick ve onun talihsiz torunu Morty’nin maceralarını konu alan çizgi dizi, 6. sezon bölümleri ile geri dönüyor.

Rick and Morty 6. Sezon başlangıç tarihi 4 Eylül 2022 olarak açıklandı.

Adult Swim, yeni sezon duyurusunda şu ifadeleri kullandı:

“Çiş! Aile! Entrika! Bir grup dinozor! Ve daha fazla çiş!”

rick and morty 6 sezon başlangıç tarihi

Adult Swim ve Cartoon Network başkanı Michael Ouweleen duyuruya eşlik eden açıklamada şunları kaydetti:

- Reklam -

“Rick and Morty’nin etkisini hakkıyla anlatabilmek zor. Bir hit diziden daha fazlası, gerçekten küresel bir fenomen. Yakında başlayacak bu ikonik sezona hazırlanırken, hayranlara eğlencenin bir parçası olmaları için benzersiz bir yol sunacağız. Gözlerinizi dört açın.”

2 defa Primetime Emmys kazanan dizinin seslendirme kadrosunda Justin Roiland, Chris Parnell, Spencer Grammer, Sarah Chalke, Kari Wahlgren, Dan Harmon, Maurice LaMarche ve Tom Kenny gibi isimler yer alıyor.

Çizgi dizinin bölümleri Türkiye’de gecikmeli olarak da olsa Netflix üzerinden yayınlanıyor.

Dizi hakkında geçen yıl çıkan haberlerde, 6. sezon ile birlikte 7. sezonun da senaryo aşamasında olduğu belirtilmişti. Öte yandan aynı evreni paylaşan anime formatında bir de spin-off’un geliştirildiği kaydedilmişti.

Rick and Morty 6. Sezon için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 booker ödülü uzun listesi

2022 Booker Ödülü’nde 13 Kitaplık Uzun Liste Belli Oldu

rusya uluslararası uzay istasyonu ayrılık

Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan Ayrılma Kararı Aldı