in , ,

Rick and Morty’nin 6. Sezonundan İlk Fragman: Çılgın İkili Geri Dönüyor

Rick and Morty 6. sezon fragmanı yayınlandı. Adult Swim’in sevilen çizgi dizisi, yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Rick and Morty 6. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty 6. sezon fragmanı yayınlandı. Adult Swim’in sevilen çizgi dizisi, yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Rick and Morty 6. sezon fragmanı ile birden fazla ikonik karakterin ve konumun geri dönüşünü anlatırken evren tekrar çıldırmak üzere. Yetişkinlere yönelik animasyon komedi dizisi, Community yaratıcısı Dan Harmon ve Adventure Time ile tanınan Justin Roiland tarafından yaratılan Back to the Future parodisine dayanan bir kısa filmden geliyor. Roiland ayrıca, çılgın bilim adamı Rick Sanchez ve torunu Morty Smith karakterlerinin seslendirmesini üstleniyor ve kadroya liderlik ediyor. Seslendirme kadrosunda ayrıca Chris Parnell, Spencer Grammar, Sarah Chalke, Kari Wahlgren ve Dan Harmon gibi isimler yer alıyor.

Rick and Morty’nin 6. sezon için olay örgüsü detayları şu anda tamamen bilinmiyor. İzleyiciler Evil Morty’nin Merkezi Sonlu Eğri’yi ortadan kaldırması ve böylece Rick’in artık çoklu evrendeki en zeki kişi olmaması ile değişen oyun kurallarından sonra hâlâ şaşkın durumdalar. Roiland ve Harmon, Adult Swim serisinin sonraki bölümlerinden izleyicilerin neler bekleyebileceği konusunda şimdiye  sessiz kaldılar. Genel kanı dizinin duygu odaklı 5. sezonundan sonra tekrar eski formuna geri döneceği yönündeydi. Son sezonun yayınlanmasından geçen bir yıldan fazla bir aranın ardından, izleyiciler sonunda 6. sezondan nelerin geleceğine göz atma şansına sahipler.

- Reklam -

Yayınlanmasına bir aydan az bir süre kala Adult Swim, Rick and Morty 6. sezonun ilk fragmanını yayınladı. Fragman, Space Beth ve Blips and Chitz’in geri dönüşleri de dahil olmak üzere, Summer’ın kendi Zor Ölüm hikâyesini yaşayacağı gelecek kaosa bir ilk bakış sunuyor.

Yayınlanan heyecan verici fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Rick and Morty 6. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Eleştirmenler dizinin 5. sezonuna olumlu baksa da, dizinin hayranlarından farklı tepkiler aldı. Yeni yayınlanan fragman da, muhtemelen önceki sezonu pek de beğenmeyen izleyici kitlesini mutlu edecek. Justin Roiland kısa süre önce 5. sezonun sorunları hakkında kendi düşüncelerini paylaştı ve yapımcı J. Michael Mendel’ın kaybının kendisini ağır bir şekilde etkilediğini, bu durumun daha duygusal bölümlere yol açtığını kabul etti. Dizinin yaratıcısı ve yıldızı, 6. sezonun hem orijinal formuna döneceğine hem de “şaşırtıcı” olacağına söz verdi.

6. sezon, 4 Eylül 2022 tarihinde Adult Swim üzerinden haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak.

Rick and Morty’nin 6. sezonu için yayınlanan resmi fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kâğıt Kesiği İncelemesi - Hande Çiğdemoğlu

Kâğıt Kesiği İncelemesi: Kimse Sezmeden Açılan Kesikler

Jean-Jacques Sempé pıtırcık çizer

Pıtırcık Serisinin Yaratıcısı Sanatçı Jean-Jacques Sempé Yaşamını Yitirdi