in ,

Rick and Morty 5. Sezon Gelmeden 7’nin Senaryo Hazırlıkları Başladı

Rick and Morty 7. Sezon hazırlıkları başladı. Sevilen çizgi dizide hayranlar 5. sezonu beklerken senaristler yeni bölümleri tamamlamayı sürdürüyor.

Rick and Morty 7. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty 7. sezon için senaryo hazırlıkları başladı. Hayranlar ise henüz 5. sezon bölümlerine kavuşabilmiş değil.

Adult Swim kanalının yetişkinlere yönelik çizgi dizisi Rick and Morty, 4. sezon ile hayli uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndü. Dizi, önce kanal tarafından onay almakta zorlandığı için hayli gecikmiş, ardından da Koronavirüs nedeniyle uzun ertelemeler almıştı. Ancak neticede macera devam ediyor ve hayranları bekleyen daha çok fazla yeni bölüm var.

Dan Harmon ve Justin Roiland tarafından yaratılan R & M ilk olarak 2013 yılında ekranlara gelmişti. Bilim insanı Rick ve torunu Morty’nin gezegenler, evrenler ve zamanlar ötesi fantastik maceralarını anlatan yapım; yeni bölümler için hazırlıkları sürdürüyor.

- Reklam -

Dizi 3. sezon sonrasında açmaza girmiş olsa da şu an işler yolunda. 3. sezondan sonra en az 70 yeni bölümün geleceği duyurulmuştu. Ardından, sezon aralarının eskisi kadar uzun olmayacağı da müjdelenmişti. Kuşkusuz Covid-19 pandemisi yaratıcı ekip için de beklenmeyen bir durumdu. Prodüksiyon süreci salgın nedeniyle aksasa bile, senaryo ekibi çalışmaya ara vermeden devam ediyor gibi görünüyor.

Rick and Morty 7. Sezon Senaryosu için Çalışmalar Henüz Başlangıç Aşamasında

Dizinin senarist ekibinde yer alan Alex Rubens, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yeni sezonun hikâyesini kaleme almaya başladıklarını duyurdu.

Rubens, takipçileri ile paylaştığı Tweet’te, “Rick and Morty 7. sezonu kaleme almaya başladığımızı söylemeye iznim var mı? (Eğer yoksa hayır başlamadık, bunu da söylemedik)” ifadesini kullandı.

Rick and Morty 7. Sezon

Rubens, sohbeti sürdüren bir hayranının, “Rick boyutlararası kanser yüzünden 3. bölümde ölüyor, dizi de artık Morty olarak anılıyor değil mi?” şeklindeki esprili sorusuna ise, “Bütün sırrı bozduğunu,” söyleyerek karşılık verdi.

- Reklam -

Senaristler çalışmalara devam ederken gözlerin 5. sezon üzerinde olduğu da bir gerçek. Yeni sezonun

yapım süreci henüz tamamlanmış değil. Yapımcılardan Scott Marder ise 5. sezonun mükemmel olacağını ve hayranların çılgına döneceğini belirtiyor. Dan Harmon da 7. sezon çalışmalarını onaylamış durumda.

Şimdilik Rick and Morty 5. sezon için henüz resmi bir yayın tarihi paylaşılmış değil. Pandemi koşulları nedeniyle evden çalışan ekibin, yeni sezonu ne zaman tamamlayacağı merakla bekleniyor.

Peki sizin yeni sezonlardan beklentileriniz neler? Maceranın gidişatından memnun musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Nme

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Güzel dizi ama Evil Morty’yi 5.sezonda daha fazla işleseler çok sevineceğim :blush:

  2. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Ben çok acele etmeme taraftarıyım. Rahat rahat güzel güzel yapsınlar. Sıkıştırınca kötü gidebiliyor bazı şeyler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay Zekâ Tiyatro Oyunu

Yapay Zekâ Tarafından Yazılan Tiyatro Oyunu Sahnelenecek

Annemin Kaburgası - Burçin Tetik

Annemin Kaburgası – Burçin Tetik | Yazarının Kaleminden