in , ,

Rick and Morty’den Geleceğe Dönüş Esintili Gizemli Fragman

Adult Swim, Rick and Morty için Christopher Lloyd’un Rick ve Jaeden Martell’in Morty’yi canlandırdığı Geleceğe Dönüş esintili bir fragman yayınladı.

Christopher Lloyd Rick and Morty Geleceğe Dönüş
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty için Geleceğe Dönüş esintili bir fragman yayınlandı. Adult Swim’in yayınladığı videoda Christopher Lloyd Rick Sanchez’i, Jaeden Martell ise torunu Morty karakterini canlandırıyor.

Dan Harmon ve Justin Roiland’ın yaratıcısı olduğu ve ilk olarak 2013 yılında Adult Swim’de oraya çıkan Rick and Morty, yetişkin kızının hayatına geri dönen çılgın bilim adamı Rick’in, torunu Morty ile çıktığı akıl almaz maceraları konu ediniyor. Yaratıcılarından Justin Roiland’ın aynı zamanda seslendirme kadrosunda da yer aldığı çizgi filmde Sarah Chalke, Chris Parnell ve Spencer Grammer gibi isimler yer alıyor.

İlk çıktığı günden bu yana popülerliği artarak devam eden seri, eleştirmenlerden de iyi puanlar aldı ve En İyi Animasyon Programı Emmy Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. Bu başarılar sonrası da 3. sezon finali sonrası kanaldan yapılan açıklamada en az 70 yeni bölüm daha devam edeceği açıklanmıştı. Peki tabii bu popülerlik sonrası hayranlar dizinin potansiyel bir canlı aksiyon uyarlaması hakkında spekülasyonlar ve teoriler üretmeye başladılar. Yeni ortaya çıkan kısa bir fragman sonrası Adult Swim bu düşünceleri dinliyor gibi görünüyor.

- Reklam -

5. sezon finalinin gelmesine sadece birkaç gün kala Adult Swim, Rick and Morty için yeni bir video paylaştı. Kısa fragmanda çılgın bilim adamının garajının/laboratuvarının ve ikonik yeşil portalının canlı aksiyon rekreasyonunu içeriyor ve oyuncular Christopher Lloyd ile Jaeden Martell, baş karakterlerin C-132 versiyonları olarak sahneye çıkıyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz.

Rick and Morty: Geleceğe Dönüş Esintili Fragman | İZLE

YouTube video

Dizinin ilk çıkışından ve popülaritesindeki artıştan bu yana çoğu kişi, bir canlı aksiyon dizi veya film yapılması durumunda Rick ve Morty’nin canlı aksiyon versiyonunu en iyi kimlerin canlandıracağını düşünmeye başladı. Söz konusu yayınlanan fragman her ne kadar 5. sezon finaline beklenti oluşturmak adına hazırlanan bir klip olsa da, baş ikili olarak Lloyd ve Martell’i seçme kararı ilgi çekici ama aynı zamanda aşırı şaşırtıcı değil. Justin Roiland daha önce Lloyd’un ikonik Doc Brown rolünü oynadığı Geleceğe Dönüş üçlemesinin bir parodisi olarak hareket eden The Animated Adventures of Doc and Marthi adlı bir animasyon kısa filmi yaratmıştı. Bu nedenle ikonik oyuncunun Rick rolünde çıkması gayet mantıklı bir seçim gibi duruyor.

- Reklam -

Pazar günü yayınlanacak bir saatlik bölüm ile 5. sezon da final yapacak. Fakat şimdiden 6. ve 7. sezonların yazım aşamasında olduğu, seslendirme kadrosundan Spencer Grammer tarafından açıklanmıştı.

Söz konusu ikilinin başrolde yer aldığı canlı aksiyon Rick and Morty izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme - Barış Bıçakçı

Barış Bıçakçı Yeni Kitabı Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme ile Dönüyor

Ötegezegen Keşifleri NASA

NASA, 40 Yeni Ötegezegen Keşfetti: Güneş Sistemi’nin Dışında Arayış Sürüyor