in

Ridley Scott İmzalı Korku-Gerilim Dizisi The Terror İçin 2. Sezon Tarihi Geldi

Ridley Scott’ın da yürütücü yapımcıları arasında bulunduğu The Terror dizisinin 2. sezonu için tarih açıklandı. Yeni sezonun konusunu da kısaca öğreniyoruz!

the terror sezon 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

Kadrosu ve atmosferiyle göz dolduran The Terror dizisinin 2. sezonu uzun zamandır merak konusuydu. Sonunda AMC dizinin yeni sezonu için ilk tarihi verdi! Yapım 12 Ağustos’ta ekranlara geri dönüyor.

Ridley Scott’ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk sezonunda, İngiltere Kraliyet Donanması’nın Northwest Passage’ı bulmak için çıktıkları yolculukta başlarına gelen gizemli olaylar konu ediniyordu. Jared Harris ve Tobias Menzies gibi isimlerle bir diziden çok daha fazlası olduğunu kanıtlayan yapım, izleyiciler tarafından oldukça beğenilmişti.

Dan Simmons’ın Terör adıyla dilimize de çevrilen eserinden uyarlanan ilk sezon, aslında 10 bölümlük bir mini dizi olarak planlanmıştı.

- Reklam -

Sezon finaliyle nihayete eren macera, akıllarda olası bir 2. sezonun ne hakkında olabileceği sorusunu getiriyordu.

the terror sezon 2

Macera 2. Dünya Savaşı’na Taşınıyor

“The Terror: Infamy” adını taşıyacak 2. sezon yine 10 bölümden oluşacak. Macera bu defa 2. Dünya Savaşı döneminde geçecek ve gizemli olaylar yine odak noktasında olacak! Savaş sırasında yaşanan tuhaf ölümlerin sorumlusunun aranacağı bu sezon, bizlere The Terror’ün her sezon farklı bir hikâye anlatacağını da gösteriyor. Kötücül varlıklar bu defa Japon-Amerikan topluluğuna musallat olacak!

- Reklam -

İkinci sezonun başrolleri şöyle: Derek Mio, Kiki Sukezane, Cristina Rodlo, Shingo Usami, Naoko Mori, Miki Ishikawa ve George Takei.

Yaratıcı ekibinde Alexander Woo ve Max Borenstein’in bulunduğu yeni sezonun yapımcı kadrosu şöyle: Scott Free, Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert ve Guymon Casady.


Kaynak: IndieWire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nemesis Projesi - Brendan Reichs

Nemesis Projesi’nin İlk Halkası “Nemesis” Şimdi Türkçe

seytan ust

Joe Hill’in Meşhur Romanı ŞE7T4N, İthaki’nin Karanlık Kitaplık Dizisine Katıldı