in

Riverdale 6. Sezon Onayını Aldı: Archie Comics Dizisi Yola Devam Ediyor

Riverdale 6. sezon onayını erken aldı. The CW kanalının Archie Comics serisi, macerasına yeni bölümler ile devam edecek.

Riverdale 6. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Riverdale 6. sezon bölümleri ile yola devam edecek. Archie Comics uyarlaması The CW dizisi yeni sezon onayını aldı.

Carrie, Supergirl ve Chilling Adventures of Sabrina gibi eserlerin yapımcısı Roberto Aguirre-Sacasa tarafından yaratılan Riverdale yeni sezon onayı almasını bildi.

2017 yılında başlayan ve suç, dram, gizem türlerini işleyen Riverdale için yeni sezon onayı erkenden geldi. Yapımın 5. sezonu 20 Ocak 2021 tarihinde başlamıştı. Şimdiye dek 5. sezondan yalnızca 3 bölüm yayınlandı. Toplamda 7 bölümden oluşacak 5. sezon sonrasında maceranın 6. sezon ile devam edeceği ise böylece ortaya çıkmış oldu.

- Reklam -

Lise çağındaki gençlerin başlarına gelen maceraları konu alan yapımda 5. sezon 3. bölüm “Chapter Seventy-Nine: Graduation”, karakterlerin mezuniyetini konu almıştı. Bununla birlikte The CW kanalı ekibe dikkat çekici bir “mezuniyet hediyesi” vermiş gibi görünüyor.

Riverdale 6. Sezon Yayın Tarihi Şimdilik Belli Değil

Riverdale ilk 4 sezonu ile Netflix kütüphanesinde de izleyici ile buluşuyor. 5. sezon bölümlerini izlemek için ise The CW kanalına göz atmanız gerekiyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda K.J. Apa (Archie Andrews), Lili Reinhart (Betty Cooper), Camila Mendes (Veronica Lodge), Cole Sprouse (Jughead Jones), Casey Cott (Kevin Keller), Madelaine Petsch (Cheryl Blossom), Mädchen Amick (Alice Cooper) gibi isimler yer alıyor.

Riverdale 6. sezon onayı

- Reklam -

Riverdale 5. sezon önümüzde haftalarda 7. bölüm ile final yapacak. Dizinin 6. sezon bölümlerinin ne zaman ekranlara geleceği ise şimdilik belli değil. Tahminler ise 2021’in son ayları ya da 2022’nin ilk ayları gibi yayınlanacağı yönünde.

İlk başta Warner Bros. Pictures tarafından uzun metrajlı bir filme uyarlanması beklenen çizgi roman serisi, daha sonra Fox için bir televizyon serisine adapte edildi. 2015 yılında oklar The CW kanalını işaret etti ve böylece Riverdale’ın dizi yolculuğu başlamış oldu.

Archie Comics çizgi romanları kendisine kurmaca kasabalar konu alıyor. Riverdale de onlardan birisi. Buraya komşu olan Greendale kasabasında ise Chilling Adventures of Sabrina maceraları yaşanıyor. Her iki dizide de zaman zaman komşu kasabaların bahsi açılıyor.

Peki siz Riverdale dizisini takip ediyor musunuz? Yeni sezon onayı için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Nerds and Beyond

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Duvarda Tek Başına - Alex Honnold

Dünyanın En Tehlikeli Tırmanışı Kitap Oldu: Duvarda Tek Başına

Tribes of Europa Fragmanı Netflix Distopya

Netflix’in Yeni Distopya Dizisi Tribes of Europa’dan Fragman