in

Riverdale Dizisi 7. Sezonun Ardından Ekranlara Veda Ediyor

Riverdale 7. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. The CW yapımı dizi, uzun süren bir yolculuğun ardından ekranlara veda ediyor.

riverdale 7 sezon final
- Reklam -
- Reklam -

Riverdale 7. sezon ile final yapmak üzere hazırlıklara başladı. Archie Comics uyarlaması seride macera sona eriyor.

The CW kanalı mevcut dizilerine dair keskin kararlar almayı sürdürüyor. Parçası olduğu Warner Bros.’un Discovery ile birleşmesiyle şirketin başına David Zaslav geçmiş ve birçok kritik karar alınmıştı. Final kararı çıkan yapımlardan birisi de kanalın popüler işlerinden Riverdale oldu.

İlk olarak Archie Comics imzalı çizgi roman evreninde kendisini gösteren ve ardından Warner Bros. Television Studios tarafından ekrana taşınan Riverdale hikâyesi sona ermeye hazırlanıyor. Yaratıcı koltuğunda Carrie, Pretty Little Liars ve Chilling Adventures of Sabrina gibi yapımlarda görev alan Roberto Aguirre-Sacasa’nın yer aldığı dizi ekranlara veda ediyor.

- Reklam -

Birinci sezonu 2017 yılında yayımlanan ve gizem, suç, drama ve gençlik dizisi Riverdale, bugüne dek ortalama yorumlar almış olsa da kendisine geniş bir izleyici kitlesi bulmayı da başarmıştı.

Riverdale 7. Sezon ile İzleyicilerine Veda Edecek

Şu sıralar 6. sezon bölümleri yayınlanmaya devam eden dizide mevcut sezon önümüzdeki günlerde sona erecek. Ardından ekip 7. sezon için son defa kamera karşısına geçecek.

Archie, Betty, Veronica, Jughead ve bir grup lise arkadaşının Riverdale kasabasında başlarına gelen gizemli olayları konu alan dizi; Chilling Adventures of Sabrina ile Archie Comics aracılığıyla aynı evreni paylaşması nedeniyle de dikkat çekiyordu. Sabrina’nın kasabası Greendale ile komşu olan Riverdale, bazı karakterlerin ortak bölümlerde buluşmasına da yardımcı olmuştu.

riverdale 7 sezon final the cw

CW Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mark Pedowitz’e göre dizinin 7. sezon ile noktalanması haberini Aguirre-Sacasa da isabetli karşılıyor:

- Reklam -

“Onlar da yedi yılın doğru bir süre olduğunu düşünüyorlar.”

Yapımın oyuncu kadrosunda K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Casey Cott, Madchen Amick ve Vanessa Morgan gibi isimler yer alıyor.

Riverdale 7. sezon bölümleri 2023 yılı içerisinde yayınlanacak.

The CW, son dönemlerde Legends of Tomorrow, Batwoman, Dynasty, Charmed, 4400, Naomi ve In the Dark gibi pek çok yapımı iptal etti.

Final kararı hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon, Rolling Stone

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vangelis blade runner besteci

Bilimkurgu Efsanesi Blade Runner’ın Bestecisi Vangelis Hayatını Kaybetti

Ölü Gözler Hayata Döndü: İşte Şaşırtan Deneyin Sonuçları

“Ölü Gözler” Hayata Döndü: Bilim İnsanları, Ölümü Tersine Çevirebilecek Bir Deney Yaptı