in

Rocky’nin Öncesini Konu Alan Dizi Yolda: Sylvester Stallone Duyurdu

Sylvester Stallone, orijinal karakterlerin yer aldığı bir Rocky dizisi hazırladığını duyurdu. Yeni dizi, efsanenin ilk filmden önce yaşadığı maceraları konu edinecek.

Rocky dizisi Sylvester Stallone
- Reklam -
- Reklam -

Sylvester Stallone, bir Rocky dizisi üzerinde çalıştığını duyurdu. Ünlü aktör, efsanenin öncesini konu alacak dizinin karakterlerin daha derinlerine inmesine olanak sağlayacağını açıkladı.

Deneyimli aksiyon yıldızı Sylvester Stallone, Michael B. Jordan liderliğindeki Creed ve Creed II dahil olmak üzere boks serisindeki sekiz filmin hepsinde rol aldı. En son yayınlanan iki film, Rocky’nin yeniden dirilişini ateşledi ve seriyi yeni nesil hayranlarla da tanıştırdı. Şimdi, Stallone hikâyeyi başlangıca geri götürmeyi umuyor.

İlk Rocky filmi 1976 yılında vizyonda girdiğinde, kısa sürede hit haline geldi. Hatta 10 dalda Oscar Ödülü adaylığı da kazandı. Yapım, En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Film Kurgusu ödüllerini kazandı. Bu müthiş başarı, filmin çıkışından sonraki yaklaşık 12 yıl içinde dört devam filmi ortaya çıkardı. Bunların çoğu, ilk filme göre daha eleştirisel yorumlar alsalar da yaygın ve popüler bir başarı gördü.

- Reklam -

Ancak 1990’da çıkan Rocky V’ın yarattığı hayal kırıklığı, serinin uzun bir ara vermesine neden oldu. Nihayet takvimler 2006’yı gösterdiğinde Rocky Balboa ve ardından 2015’teki Creed serisi ile yıldız formunda geri döndü.

Serinin devam eden başarısının getirisi ile Sylvester Stallone, Instagram’da şu anda bir Rocky öncesini anlatan dizi için senaryoyu yazdığını duyurdu. Stallone, dizinin 1960’larda geçeceğini ve “Karakterlerin daha genç yıllarında gerçekten kalbine inmek için ideal olacağını,” yazdı. Muhtemelen, Apollo Creed ilk filme kadar Rocky ile tanışmadığı için bu temel karakterler Rocky, Micky, Paulie ve Adrian olacak.

Sylvester Stallon: “Rocky Öncesini Anlatan Dizi Birkaç Sezondan Oluşacak”

Stallone, birkaç sezondan ve her sezonu 10’ar bölümden oluşacak yapımla ilgili umutlu olduğunu ve gerçekleşmesini umduğunu yazdı. Senaryonun nasıl başladığını gösteren küçük bir kesiti de Instagram gönderisinde paylaştı. El yazısı pek anlaşılmadığı için daha sonra bilgisayarda yazılmış senaryo çıktısından da bir bölüm paylaştı.

Sylvester Stallone Rocky 1

- Reklam -

Sylvester Stallone Rocky

Şu an için dizinin hangi yayın servisi için hazırlandığı ve hatta hayata geçip geçmeyeceği bile belli değil. Ancak yakın zamanda bu bilgilerin de kesinleşmesi bekleniyor.

Peki ya siz Rocky efsanesi ile ilgili yeni şeyler görmek istiyor musunuz? Filmleri izlediniz mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Webs

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Benim adamım Ivan Drago. Çekecekseniz Ivan Abi’ nin dizisini çekin. Bıktık Raki’ den. :smiley:

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    :smiley: Sen Raki deyince çok iğrenç bir espiri yapasım geldi Raki Balik diye. Sana katılıyorum. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2666 - Roberto Bolano

Roberto Bolano’nun En İddialı Yapıtı “2666” Tekrar Türkçede

the witcher 2. sezon çekimleri tamamlandı

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Rivyalı Geralt Geri Dönüyor