in ,

Russian Doll 2. Sezon Çıkış Tarihi Kısa Bir Fragman Eşliğinde Açıklandı

Russian Doll 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. Netflix’in zaman döngülü temalı dizisi, uzun bir aranın ardından yeni sezonu ile dönmeye hazırlanıyor.

Russian Doll 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Russian Doll 2. sezon çıkış tarihi açıklandı. Netflix, merakla beklenen zaman döngüsü temalı dizisi için müjdeli haberi verdi.

İlk sezonu Şubat 2019’da yayınlanan ve Natasha Lyonne, Leslye Headland ile Amy Poehler tarafından yaratılan Russian Doll; bir araba çarptıktan sonra zaman döngüsüne giren ve böylece otuz altıncı doğum günü partisini yeniden yaşayıp duran oyun geliştiricisi Nadia’nın maceralarını konu ediniyordu. Sürekli tekrar tekrar ölme döngüsüne saplanan Nadia, başına gelenleri nasıl durduracağını bulmakla uğraşır ve bu sırada Alan (Charlie Barnett) ile tanışır. Böylece kendisinin de bir zaman döngüsünde sıkışıp kaldığını çabucak keşfeder. Başrolünde projenin yaratıcısı olan Natasha Lyonne’nin yer aldığı dizide Alan Zaveri, Greta Lee, Yul Vazquez ve Elizabeth Ashley gibi isimler de yer alıyor.

Aslında gelişi çok daha uzun bir süre önce olması gereken 2. sezon çekimleri Koronavirüs pandemisi sırasında ertelendi. Nihayet Mart 2021’de başlayan çekimler sonrası Schitt’s Creek’ten Annie Murphy’nin de 2. sezon kadrosuna bilinmeyen bir rolle katılacağı duyuruldu.

- Reklam -

Sonunda 2. sezonun çıkış tarihini de açıklayan kısa bir duyuru fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Russian Doll 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuru Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

“Evren yine iş başında. #RussianDoll 2. sezonuyla 20 Nisan’da sadece Netflix’te.”

Diziye ait ilk tanıtım fragmanı, Alan’ın banyoda olduğu bir dizi hızlı çekim ile metroya binen kafası karışmış bir Nadja’yı gösteriyor. Daha sonra, 2. sezonun 20 Nisan 2022’de Netflix’te yayınlanacağını duyuruyor. Ondan önce ise Nadia’nın 1. sezondaki her döngünün başında kendini bulduğu banyonun kapısına da bir bakış sağlıyor.

- Reklam -

8 bölümden oluşan ilk sezon sonrası hayranların 3 yıl boyunca yeni sezonunu beklediği Russian Doll, yaklaşık 1 buçuk ay sonra Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Diziye ait resmi ve daha detaylı fragmanın da kısa süre içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Russian Doll’un ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Dizinin sonunda yeni sezonu ile gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Waxillium Waxillium dedi ki:

    Allah Allah isme sansür uygulanmadı mı? R*ssian gibi…!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Isle of the Dead: Yeni The Walking Dead Dizisi

The Walking Dead’e Maggie ve Negan’ı Anlatacak Yeni Spin-Off Geliyor: Isle of the Dead

god of war dizi amazon

God of War Dizi Oluyor: Ünlü Oyun Serisi Amazon Tarafından Ekrana Taşınacak