in ,

Sabrina Bir Kez Daha Riverdale Dizisine Geri Dönüyor

Sabrina Spellman karakteri, Riverdale 6. sezon 19. bölüm ile kente geri dönüyor. Chilling Adventures of Sabrina’nın yıldızı Kiernan Shipka yeni fragmanda gözüktü.

Sabrina, Riverdale 6. Sezon 19. Bölüm Kadrosunda
- Reklam -
- Reklam -

Sabrina Spellman karakteri bir kez daha Riverdale dizisine konuk oluyor. Chilling Adventures of Sabrina’nın başrolünde yer alan Kiernan Shipka, bir kez daha ünlü cadının rolüne büründü.

Yıllarca birbirleri arasında etkileşim olsun diye beklenen Riverdale ve Chilling Adventures of Sabrina, sonunda 6. sezon ile bunu başladılar. Sabrina’nın dizisi 4. sezonuyla Netflix’te iptal edildikten bir yıl sonra Shikpa, Riverdale 6. sezonun başında sevilen genç cadı olarak The CW’ye geldi. Ancak bu buluşma hayranlar için kısa sürdü.

Oldukça temel bir gerçeklikte kurulmuş olmasına rağmen Riverdale 6. sezon, Rivervale evrenini keşfederek çoklu evren konseptine giriş yaptı. Bu yeni gerçeklikte Sabrina bir aktarım büyüsü için Cheryl Blossom’a geldi. Kısa bir görünüme sahip olmasına rağmen, özellikle Sabrina’nın Archie Comics evrenindeki önemli rolü ile hayranların daha fazlasını görmek istemesine neden oldu. Haliyle Riverdale’in arkasındaki ekibin, Shipka’nın 6. sezonda bir ek bölüm için geri döneceğini ve çok önemli bir rol oynayacağını açıklaması uzun sürmedi. Riverdale cadıları tanıtırken, Shipka’nın Sabrina dönüşü bunu daha da genişletmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Riverdale 6. sezon 18. bölümdeki olayların ardından, The CW kanalı 19. bölüm için bir fragman yayınladı. “Riverdale’in Cadıları” başlıklı yeni bölümde, Sabrina bir kez daha yerini aldı. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz.

Riverdale 6. Sezon 19. Bölüm Fragmanı: Sabrina Geri Dönüyor | İZLE

YouTube video

Rivervale etkinliğindeki versiyonunun aksine Shipka’nın Sabrina’sı, 6. sezondaki daha yeni karakterlerden biri sayesinde ortaya çıktı. Riverdale 6. sezon 18. bölümün sona ermesinin ardından Heather, Cheryl’e ve çetesine kendisi de güçlü bir cadı olduğunu bildiğini söylüyor. Adının ne olduğu sorulduğunda, Heather onu Sabrina Spellman’dan başkası olarak açıklıyor.

“The Witch of Riverdale” adlı yeni bölüm Alex Pillai tarafından yönetilirken, bölümün senaryosunu Chrissy Marron ve Chilling Adventures of Sabrina ve Riverdale’in başındaki isim olan Roberto Aguirre-Sacasa kaleme aldı.

- Reklam -

Yeni Sabrina’nın Shipka’nın Rivervale’de oynadığı versiyonla nasıl karşılaştırıldığını görmek hayranlar için merak uyandırıcı olacak.

Chilling Adventures of Sabrina dizisi her ne kadar final vermiş olsa da başrolün farklı bir dizide gözükmesi sizler için ne ifade ediyor? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri kazananları

2022 Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri’nde Sonuçlar Belli Oldu

uçan otel nükleer

Nükleerle Çalışacak ‘Uçan Otel’ Tartışma Konusu Oldu: “Gökten Düşebilecek Bir Yapıya Nükleer Reaktör Yerleştirmek…”