in ,

Netflix Türkiye’nin Mitolojiden İlham Alan Dizisi “Şahmaran”dan İlk Fragman Yayınlandı

Şahmaran fragmanı yayınlandı. Netflix, Anadolu coğrafyasının yaygın mitolojik figürlerinden “yılanların şahı”na odaklanan yeni bir dizi yayınlıyor.

Şahmaran Fragmanı - Netflix Türkiye - Mitoloji
- Reklam -
- Reklam -

Şahmaran fragmanı görücüye çıktı. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yer aldığı Netfix dizisi, yakında izleyicilerle buluşacak.

Detayları geçen kasım ayında belli olan Netflix dizisinden ilk resmi fragman paylaşıldı. Çekimlerinin bir kısmı Adana ve Muğla’da gerçekleştirilen Şahmaran adlı yapım, efsanevi bir yaratık olan şahmaranın etkilediği hayatları konu alacak.

Netflix, 2019’da Hakan: Muhafız ve Atiye ile başladığı Türkiye orijinali yapımlarında üç yıldır pek çok projeye imza attı. Bir süredir ağırlıklı olarak dram türünde projelerle izleyicilerin karşısına çıkan platform rotayı yeniden fantastik bir yapıma kırdı.

- Reklam -

Serenay Sarıkaya (Medcezir, Fi, Behzat Ç.: Ankara Yanıyor) ve Burak Deniz’in (Bizim Hikâye, Aşk Laftan Anlamaz ve Maraşlı) başrollerini paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler yer alıyor.

Şahmaran Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin yönetmenliği Güzelliğin Portresi ve Suskunlar ile tanınan Umur Turagay imzasını taşıyor. Senarist koltuğunda ise daha önce Ezel ve Suskunlar’da görev alan Pınar Bulut yer alıyor.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği proje, TIMS&B Productions tarafından gerçekleştiriliyor.

Şahmaran Fragmanı - Netflix

- Reklam -

Şahmaran dizisinin konusu şu sözlerle aktarılıyor:

“Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de  aşkın gücünü keşfedecektir.”

Şahmaran Fragmanı - Netflix Türkiye

Şahmaran dizisi 20 Ocak 2023 tarihinde 190 ülkede aynı anda Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ben Affleck ve Matt Damon Film Yapım Şirketi Kurdu

Ben Affleck ve Matt Damon, Gelirlerini Yaratıcı Ekiple Paylaşacakları Yeni Bir Yapım Şirketi Kurdu

1899 Dizisi Çalıntı Olabilir - Çizgi Roman İntihal

“1899” Dizisinde İntihal İddiası: Dark Ekibinin Yeni Netflix Yapımı, Bir Çizgi Romandan Çalıntı Olabilir