in

Şahsiyet Dizisi Meksika’da Televizyona Uyarlanıyor

Şahsiyet dizisi “El Asesino Del Olvido” adıyla Meksika’ya uyarlanıyor. Haluk Bilginer’in ödüllü polisiye dizisi sınırları aşma peşinde.

Şahsiyet
- Reklam -
- Reklam -

Yerli dijital platformlarımızdan puhutv için çekilen Haluk Bilginer’li Şahsiyet, Meksika dizisi oluyor. El Asesino Del Olvido adıyla Meksika ekranlarına gelmeye hazırlanan dizinin başrollerini Damián Alcázar ve Paulina Gaitán paylaşıyor.

Başrolünde Haluk Bilginer’i gördüğümüz Şahsiyet dizisi, geçen aylarda 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülerek dünya çapında dikkat çekmişti. Ödülün üstünden henüz iki ay geçmişti ki dizinin Meksika için bir uyarla yapılacağı haberini aldık. Meksika uyarlaması Şahsiyet’in (El Asesino Del Olvido) çekimleri ise Şubat 2020 itibarıyla başlayacak.

Daha önce oyunculuğu ile tanınan Onur Saylak’ın Daha filminin ardından yönettiği ikinci iş olan Şahsiyet’te, senaryo yazar Hakan Günday tarafından kaleme alındı. Bu ikili Daha filminde de beraber çalışmıştı.

- Reklam -
haluk bilginer sahsiyet
Haluk Bilginer – Şahsiyet

Doğuş Holding çatısı altında yayın yapan Fi, Dip ve Jet Sosyete (3. Sezon) ile tanınan puhutv; 2018’de Şahsiyet dizisiyle de dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Şahsiyet’in Meksika ekranlarına taşınacağı aslında Mayıs 2019’dan beri belliydi. Kuşkusuz Uluslararası Emmy Ödülleri’nde yapımın öne çıkması da süreci hızlandırdı. Ay Yapım’ın Viacom International Studios ile anlaşmaya varması sonrasında adımlar atılmaya devam ediyor.

Şahsiyet Dizisinin Meksika Uyarlaması “El Asesino Del Olvido” Hakkında Bilinenler

Ay Yapım’ın da Viacom International ile birlikte ortak yapımcısı olacağı El Asesino Del Olvido (Before I Forget), Meksika’nın birçok farklı şehrinde çekilecek.

Dizinin başrollerinden Damián Alcázar’ı The Chronicles of Narnia: Prince Caspian filminde Lord Sopespian rolüyle görmüştük. Kendisi ayrıca A Wonderful World, The Perfect Dictatorship ve El Complot Mongol gibi yapımlarda yer aldı.

Şahsiyet

- Reklam -

Bir diğer öne çıkan oyuncu olan Paulina Gaitán ise daha çok Narcos dizisindeki Tata Escobar rolüyle tanınıyor. Gaitán ayrıca Souvenir, Trade ve The River yapımlarında oynadı.

Dizi, Şahsiyet ile paralel bir kurguya sahip olacak. Alzheimer hastası Pascual’ın; geçmişte yaşanan bir suçun peşine düştüğüne şahit olacağız. Bu sırada esrarlı ölümlerin altında imzası olan isimleri araştıran Jimena ile yolları kesişecek. Yapımın ilk bölümlerinin yönetmeni ise El Chapo dizisi ile tanınan Ernesto Contreras olacak.

10 bölümden oluşması planlanan El Asesino Del Olvido’nun çekimlerinin Nisan 2020’de tamamlanması bekleniyor. Dizinin yayın tarihi hakkında ise henüz bir açıklama yapılmış değil.

Bu uyarlama haberi hakkında sizin fikirleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


E-Kitap Okuyucunun Atası: 17. Yüzyılın Taşınabilir Kütüphanesi

Kaynak: Medya Tava

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Ezel’in de Meksika uyarlaması vardı. Mucize Doktor Hekimoğlu gibi yabancılardan senaryo alacağımıza Şahsiyet Ezel gibi yabancıların bizden alabileceği senaryolar yazmalıyız.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher

The Witcher Dizisinin İzlenme Sayısı Açıklandı

Terry Jones

Monty Python’ın Yaratıcılarından Terry Jones Hayatını Kaybetti