in ,

Şahsiyet’in Meksika Uyarlaması “Asesino del Olvido”dan Fragman

Şahsiyet dizisi Meksika uyarlaması Asesino del Olvido için fragman yayınlandı. Dizi dünya çapında HBO Max üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

şahsiyet meksika Asesino del Olvido uyarlama fragman
- Reklam -
- Reklam -

Şahsiyet dizisi için gerçekleştirilen Meksika uyarlaması Asesino del Olvido görücüye çıktı. HBO Max’te izleyicinin karşısına çıkacak yapımdan ilk fragman yayınlandı. Serinin başrollerinde Damián Alcázar ve Paulina Gaitán yer alıyor.

Yurt dışı uyarlaması dizilere giderek alıştığımız şu günlerde, bir Türk yapımının yurt dışı uyarlaması gündeme oturdu. Başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı Ay Yapım imzalı Şahsiyet ilk olarak 2018 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu dizide senaryo ise yeraltı romanları ile ünlü Hakan Günday’dan gelmişti.

Yapımda Bilginer’e Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler eşlik etmiş ve seri Puhutv üzerinden yayınlanmıştı. Ülkemizde “yerli internet dizileri” kavramının da yeni yeni geliştiği bir dönemde karşımıza çıkan suç ve gerilim yapımı, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü de Haluk Bilginer ile ülkemize getirerek dünya çapında ses getirmişti.

- Reklam -

Neticede Şahsiyet dizisinin hakları Meksika’da Viacom International Studios tarafından satın alındı ve Şubat 2020’de Asesino del Olvido adlı dizinin çekimleri başladı. Prodüksiyonu Meksika’nın farklı şehirlerinde gerçekleştirilen yapımda başroller Damián Alcázar (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, A Wonderful World) ve Paulina Gaitán (The Good Girls) ikilisine emanet. Bu oyuncular daha önce Netflix yapımı Narcos’ta da bir arada karşımıza çıkmıştı.

Şahsiyet Meksika Uyarlaması Asesino del Olvido Fragmanı | İZLE

YouTube video

Şahsiyet uyarlaması Asesino del Olvido’ya, senarist Hakan Günday ve yönetmen Onur Saylak’ın da katkıda bulunması yapımdan beklentileri arttırdı. Dizinin yönetmen koltuğu ise bir başka Uluslararası Emmy ödülü sahibi isme, Ernesto Contreras’a ve Jorge Michel Grau’ya emanet.

Alcázar’ın canlandırdığı Pascual León karakterine, alzheimer teşhisi konmasından sonra karakterin geçmişte yaşanan bir suçun peşine düşmesiyle başlayan dizide León’un yolu Gaitán’ın hayat verdiği dedektif Jimena karakteri ile kesişiyor.

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda Alcázar ve Gaitán’a eşlik edecek isimler şu şekilde: Ari Brickman, Erik Hayser, Dolores Heredia, Giovanna Zacarías, Luis Alberti, José Antonio Toledano, Mauricio García Lozano, Armando Hernández, Juan Carlos Colombo ve Ofelia Medina.

Asesino del Olvido dizisi Ekim 2021 tarihinde HBO Max üzerinden izleyicinin karşısına çıkacak.

Siz bu uyarlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum yorumlarında fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix 4 Lana Wachowski

Lana Wachowski, Neo ve Trinity’yi 4. Matrix Filmi için Hayata Döndürme Sürecini Anlattı

kozmik beton astronot

Astronotlar Kan, Ter ve Gözyaşlarıyla Uzayda Yaşamın Yeşermesine Nasıl Katkı Sağlayabilir?