in

Haluk Bilginer’li “Şahsiyet” Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor: Disney+ Türkiye Dizinin Haklarını Satın Aldı

Şahsiyet dizisi yeni sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor. Başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı yapımın haklarını Disney Plus Türkiye satın aldı.

Şahsiyet 2. sezon ile geri dönüyor Disney Plus Türkiye
- Reklam -
- Reklam -

Şahsiyet dizisi yeni sezonu ile geri dönüyor. Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı ve kendisine Emmy ödülü kazandıran dizi, Disney Plus Türkiye ile bir sezon daha macerasına devam etmeye hazırlanıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Mart 2018 ile Haziran 2018 tarihleri arasında puhutv’de 12 bölüm olarak yayınlanan Şahsiyet dizisi, yıllar sonra sürpriz bir yeni sezona kavuşuyor. Onur Saylak ve Hakan Günday’ın elinden çıkan dizinin başrolünde yer alan Haluk Bilginer, canlandırdığı Agâh Beyoğlu rolüyle 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Bu da yapımın daha da popüler hale gelmesini sağlamıştı.

Dizinin başrolünde Haluk Bilginer dışında, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyor. Ayrıca Necip Memili, Şenay Gürler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Müjde Ar, Hümeyra ve Alper Atak gibi destekleyici bir yardımcı oyuncu kadrosu bulunuyor.

- Reklam -

Şahsiyet dizisi yeni sezonu ile geri dönüyor

Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile oldukça beğenilen ve eleştirmenlerden iyi notlar alan dizi, tek sezon olarak planlandığından şimdiye dek yeni bir sezon beklenmiyordu. Ancak geçen haziran ayında resmi olarak Türkiye’ye giriş yapan Disney Plus, sadece orijinal yapımlar üretmekle kalmıyor aynı zamanda gözüne kestirdiği yapımların yayın haklarını da satın alıyor. Bunun en son çıkan örneği olarak Şahan Gökbakar’lı Recep İvedik 7 filmi verilebilir. Hem serinin önceki tüm filmlerine hem de yeni filme şu anda Disney Plus Türkiye üzerinden ulaşılabiliyor. Şimdi bir benzeri de Şahsiyet dizisi için olacak.

Şahsiyet 2. Sezon Hazırlıkları Başladı

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Şahsiyet dizisinin yayın haklarını Disney+ Türkiye satın aldı. Üstelik sadece 12 bölümlük sezonu almakla kalmadı, aynı zamanda yeni bir sezon için Ay Yapım’a sipariş verdi.

- Reklam -

Onur Saylak ve Hakan Günday, dizinin yeni sezonu için hazırlıklara başlamış durumda. Şu anda oyuncu seçimiyle ilgili aşamaya da geçildiği söyleniyor. Yani ilk sezondan, en azından başrolde yer alan isimlerin birçoğunun dönüşü beklense de şimdilik bu konu hakkında herhangi bir kesinlik bulunmuyor. Son olarak Disney+ tarafından da henüz resmi bir paylaşım yapılmadığını da hatırlatmak gerekir.

Şahsiyet 2. sezon ile geri dönüyor Disney Plus Türkiye

Şahsiyet’i izlemiş miydiniz? Yıllar sonra gelen sürpriz devam sezonu konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Güzel bir gelişme, kalite düzeyini düşürmemeleri ümidiyle :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

80. Altın Küre Adayları Belli Oldu

2023 Altın Küre Ödülleri Adayları Açıklandı: Golden Globes için Geri Sayım Başladı

Oppenheimer Filmi Yeni Foto

Nolan’ın “Oppenheimer” Filminden Yeni Görseller: İşte Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr. ve Dahası