in

Samuel L. Jackson’dan Yeni Başlayanlar için Game of Thrones Özeti

Samuel L. Jackson, yeni başlayanlar için bir Game of Thrones dizi özeti yayınladı. Video kısa süre içinde viral oldu.

Samuel L. Jackson game of thrones özet
- Reklam -
- Reklam -

Aramızda hâlâ Game of Thrones’u izlemeyen var mı? Arkalardan birkaç kişi el kaldırdı sanki. Başlamak istiyorsunuz ama o kadar işinizin arasında oturup onlarca bölümü izlemek zor mu geliyor? Öyleyse HBO’nun bu dev hizmetinden memnun kalacaksınız: Samuel L. Jackson’un anlatımıyla 8 dakikada Game of Thrones!

Dizinin resmi Youtube kanalında paylaşılan bu videoda beşinci sezonun sonuna kadar olanlar oldukça esprili bir şekilde anlatılmış. S. L. Jackson’un kendine has tarzını da katınca ortaya çıkan şey gerçekten mükemmel.

Haliyle videoda birçok sürprizbozan mevcut. Bir de bol miktarda küfür. Samuel L. Jackson’dan bahsediyoruz sonuçta. Video aşağıda.

- Reklam -

“Bu dünyayla ilgili bilmeniz gereken ilk şey… hayır, ejderhalar değil. Sallayın o ejderhaları! Odaklanın!”

- Reklam -

Jackson’ın Westeros halkına olan sitemiyle bitirelim:

“İki dakika önce kış hakkında ne söylediğimi hatırlıyor musunuz, neredeyse geldi. Ve hâlâ hiç kimse hazır değil! Hem de dört sezondur ‘Kış geliyor.’ demelerine rağmen.”

YouTube video

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

the unworhty thor ust

Şimşek Tanrısı Thor Geri Dönüyor

221b 4.sayi

Yerli Polisiye Dergisi 221B’nin Yeni Sayısı Çıktı!