in

Sandman Dizisinde Ölüm Karakteri Dahil 11 Rol Daha Açıklandı

Sandman dizisinde oyuncu kadrosu genişliyor. Neil Gaiman’ın çizgi romanından uyarlanan dizide Ölüm karakteri dahil 11 rol için yeni isimler açıklandı.

Sandman dizisi oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Sandman 1. sezon oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Netflix, Neil Gaiman imzalı çizgi roman serisinden uyarladığı diziye 11 yeni oyuncu daha eklediğini duyurdu. Ölüm dahil pek çok önemli karakteri kimin canlandıracağı da böylece netleşmiş oldu.

Tüm zamanların en önemli çizgi romanları arasında gösterilen ve ilk tamamlandığında 76 sayıyı geride bırakan The Sandman, sonunda canlı aksiyon bir dizi uyarlamasına kavuşuyor. 26 ayrı Eisner Ödülü de kazanan ve farklı ödülleri de toplayan Sandman için geçmişte de birçok uyarlama adına adımlar atılmış ancak hiçbiri hayata geçmemişti.

Şimdi ise 21. yüzyılda geçecek olan ve ilk sezonuyla Prelüdler ve Noktürnler cildini ve biraz daha fazlasını içerecek olan macera için hayranlar heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Neil Gaiman’ın bizzat projenin içinde olması ve aslına sadık olarak ilerleyeği haberi, hayranların meraklı bekleyişlerini daha da sabırsız hale getiriyor.

- Reklam -

Constantine - The Sandman Dizisi

2020 yılının ekim ayında çekimlerine başlayan dizi ile alakalı parça parça bilgiler sürekli gelmeye devam ediyor. Özellikle bu yılın başlarında oyuncu kadrosunun bir kısmının açıklanması ile daha da netleşti. Ancak görünen o ki oyuncu kadrosu sadece o açıklanan isimlerden ibaret değil. Şimdi, Netflix’in resmi sosyal medya hesabında paylaşılan yeni bir gönderiyle The Good Place’ten Kirby Howell-Baptiste’in Death (Ölüm) karakterini canlandıracağı bilgisi de dahil olmak üzere kadroya 11 yeni oyuncunun eklendiği duyuruldu.

The Sandman Oyuncu Kadrosu Tepki Topladı

sandman dizisi yeni oyuncu kadrosu

Oyuncular arasında Johanna Constantine rolünde Jenna Coleman, John Dee rolünde David Thewlis, Gilbert rolünde Stephen Fry, Matthew the Raven rolünde Patton Oswalt, Ethel Cripps rolünde Joely Richardson, Desire rolünde Mason Alexander Park, Despair rolünde Donna Preston, Young Ethel Cripps rolünde Niamh Walsh, Rose Walker rolünde Kyo Ra, Lyta Hall rolünde Razane Jammal ve Unity Kincaid rolünde Sandra James Young yer alıyor.

Çizgi romanlarda beyaz bir karakter olarak resmedilen Ölüm’ün, Afroamerikan siyah bir oyuncuya verilmesi ile sosyal medyada büyük bir tepki çekti. “Gerçekten mi? Bu insanların yarısı erkek olmalı. Yine farklı bir şeyler yapacağız diye bir işi daha başlamadan batırdınız,” yorumunda bulunan bir kullanıcıyı alıntılayan Neil Gaiman şunları söyledi:

- Reklam -

“İşte size “Bu insanların yarısı erkek olmalı,” diye haykıran bazı kişilerin Sandman okumamış olabileceğine dair ipucu.”

Siz The Sandman 1. sezon bölümlerinden neler bekliyorsunuz? Yeni açıklanan oyuncular sonrasında sizce Netflix çizgi romanın hakkını verebilecek bir macera sunacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Hot Press

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Netflix abi, uğruna orijinal Cowboy Bebop’un senaryosunda olmayan karakter ekleyecek kadar kayirdigin Mason Alexander Park bireyinin önce çekimleri bitmiş dizideki oyunculuğunu goreydik bir zahmet?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Firestarter Çekimleri Stephen King Uyarlaması Tepki

Stephen King’in Zac Efron’lu Firestarter Uyarlamasında Çekimler Başladı

Hayao Miyazaki Demon Slayer

Hayao Miyazaki, Demon Slayer Animesini Rakip Olarak Görüyor