in

Sandman Dizisi Oyuncu Kadrosu Resmen Açıklandı

Sandman oyuncu kadrosu resmi olarak duyuruldu. Netflix’in merakla beklenen dizisi, ünlü birçok oyuncuyu kadrosuna ekledi.

Sandman Dizisi Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Sandman dizisi oyuncu kadrosu sonunda resmi olarak açıklandı. Neil Gaiman’ın meşhur çizgi roman serisinden uyarlanacak Netflix dizisi, birçok ünlü oyuncuyu bünyesine kattı. Gelen resmi açıklama ile birlikte bugüne kadar yapılan birçok söylenti de doğrulanmış oldu.

İlk yayınlandığında toplam 76 sayı ile tamamlanan Sandman, tüm zamanların en büyük çizgi roman serilerinden biri olarak anılır. Ülkemizde de farklı yayınevlerinden çıkmış olan seri, üçü En İyi Devam Eden Seri dalında olmak üzere 26 ayrı Eisner Ödülü kazandı. Geçmişte meşhur çizgi roman serisini televizyona veya sinemaya uyarlamak için birkaç girişimde bulunuldu. Ancak hiçbiri somut bir adım atamadı. Nihayet Netflix ile anlaşan Neil Gaiman, proje üzerinde bizzat çalışmaya başladı.

İilk sezonu Prelüdler ve Noktürnler cildini ve biraz daha fazlasını içerecek olan Sandman, 21. yüzyılda geçecek. Ayrıca yine Neil Gaiman’ın dediğine göre dizi aslına sadık olarak ilerleyecek.

- Reklam -

Çekimlerine ekim ayında başlayan yapımın şu an hangi aşamada olduğu bilinmiyor. Şimdiye dek dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili hem resmi hem de söylenti olarak birçok haber çıktı. Örneğin çekimlerin başlayacağı haberinden kısa bir süre sonra Dream rolünü Tom Sturridge’ün oynayabileceği belirtilmişti. Ayrıca Game of Thrones’un Tarthlı Brienne’i olarak bilinen Gwendoline Christie’nin de diziye katıldığı ancak resmi olarak bu bilginin açıklanmadığı bilgisini birkaç gün önce sizlerle paylaşmıştık. Nihayet hem bu isimler doğrulandı hem de kadroda yer alan isimler duyuruldu.

İşte Sandman Dizisi Oyuncu Kadrosu

the sandman oyuncu kadrosu

Neil Gaiman, Twitter hesabı üzerinden bir gönderi paylaşarak dizide yer alan oyunları duyurdu. Şimdilik resmi olarak açıklanan 7 oyuncu ve karakterleri şu şekilde:

Tom Sturridge / Dream rolünde

Gwendoline Christie / Lucifer rolünde

- Reklam -

Vivienne Acheampong / Lucienne rolünde

Charles Dance / Roderick Burgess rolünde

Sanjeev Bhaskar / Cain rolünde

Asim Chaudhry / Abel Rolünde

Boyd Holbrook / The Corinthian rolünde

Ünlü yazar, duyurusunda şu cümlelere yer verdi:
“İşte. Onları yanlış zamanlandırdığım konusunda belli belirsiz endişeliyim, ama artık çok geç. İşte #Sandman kadrosunun resmen açıklanan ilk yedi üyesi. Yedisi gitti, yüzlercesi kaldı.”
Peki ya siz Sandman dizisinden neler bekliyorsunuz? Sizce Netflix çizgi romanın hakkını verebilecek bir macera sunacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mam2 Mam2 dedi ki:

    Rıhtım’da böyle konular konuşulur mu bilemiyorum ama bence kötü bir karar.

  2. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Lucifer neden kadın? Hem de normal bir erkekten daha erkeksi bir kadın…

  3. Avatar for Mam2 Mam2 dedi ki:

    Lucien de aynı şekilde.

  4. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Evet onu da fark ettim şimdi. Bir de zenci yapmışlar onu. :joy: Neyse Lucifer ucuz yırtmış o zaman. En azından sarışın birisi.

  5. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Zerre kadar kitapla alakam yok, ama Netflix’in yaptığını görünce kesin pozitif ayrımcılıkla yapılır dedim. Pozitif ayrımcılıktan, negatif ayrımcılık kadar nefret ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Game of Thrones Animasyon Dizisi

Game of Thrones Şimdi de Animasyon Dizisi Oluyor: HBO Max Siparişi Verdi!

Kazakistan Kiril Alfabesi Latin Harfleri

Kazakistan Kiril Alfabesinden Latin Harflerine Geçiyor