in ,

Saygı 2. Sezon Geliyor: İşte İlk Bölüm Fragmanı

Saygı 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Ercüment Çözer, maceralarına ekibiyle birlikte kaldığı yerden devam ediyor.

Saygı 2. sezon 1. bölüm fragmanı
- Reklam -

Saygı 2. sezon 1. bölüm fragmanı paylaşıldı. İlk olarak Behzat Ç. dizisiyle karşımıza çıkan Ercüment Çözer’in maceralarının yer aldığı macera, BluTV ile kaldığı yerden devam ediyor.

Behzat Ç.’nin yıllar sonra BluTV üzerinden yeniden yayın hayatına başlaması ile sevilen karakterler yeniden hayranlarının karşısına çıkmıştı.Ancak bu kavuşma kısa sürmüş, 8 bölümlük ilk sezon finalinden sonra oyuncular ve kanal yönetimi arasında çıkan fikirsel ayrılıklar nedeniyle proje iptal edilmişti.

Behzat Ç.’nin ömrü her ne kadar kısa olsa da, dizinin iptalinden kısa bir süre sonra, komiserin en azılı düşmanlarından biri olan Ercüment Çözer’in başrolünde olduğu Saygı isimli dizi duyurulmuştu. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yaşadığı maceraları konu edinen Saygı’nın ilk sezonu Ekim 2020’de yayınlandı. Toplamda 8 bölümden oluşan ilk sezon sonrası, yapımın akıbeti neyse ki Behzat Ç. gibi olmadı ve 2. sezonun geleceği kesinleşti.

- Reklam -

Çekimleri geçen haziran ayında başlayan maceranın nihayet ilk fragmanı yayınlandı ve çıkış tarihi duyuruldu. Yeni yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Saygı 2. Sezon 1. Bölüm Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün görüntüleyemiyorsanız, YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

BluTV, yaptığı fragman paylaşımının altında şu açıklamayı yazdı:

- Reklam -

Yeni düzenle, kaldığımız yerden devam ediyoruz, şimdi sadakati sorgulama zamanı. #Saygı2, 23 Eylül’de sadece BluTV’de!

Kadrosunda Nejat İşler ile birlikte Erkan Can’ın da başrolde yer aldığı yapımda Boran Kuzum, Miray Daner, Tansu Biçer ve Rojda Demirer gibi isimler bulunuyor. Ayrıca 2. sezon ile diziye yeni yıldızlar da katılıyor. Son olarak Show TV’de yayınlanan Çukur dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Damla Sönmez ve Sarp Akkaya’nın da, Saygı’nın oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyurulmuştu.

Saygı’nın 2. sezonunun ilk bölümü 23 Eylül 2021 tarihinde BluTV kütüphanesindeki yerini alacak. Yapım, daha önce de olduğu gibi haftalık olarak yayınlanacak. 2. sezon toplamda 8 bölümden oluşacak.

Saygı 2. sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? İlk sezonu sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kültür Rehberi - Ezra Pound

Ezra Pound’un Zihin Dünyasına Kapı Aralayan “Kültür Rehberi” Türkçede

buffy the last vampir slayer çizgi roman

Buffy the Last Vampire Slayer Çizgi Romanı Duyuruldu: Vampir Avcısı Aramıza Geri Dönüyor