in

Saygı’nın 2. Sezon Çekimleri Başladı: Ercüment Çözer’in Maceraları Devam Ediyor

Saygı, 2. sezonu ile gelmeye hazırlanıyor. Ercüment Çözer’in maceralarını konu alan ve BluTV’de yayınlanan Behzat Ç. yan dizisinin çekimleri başladı.

Saygı 2. sezon çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Saygı 2. sezon çekimleri başladı. BluTV’nin Behzat Ç. dizisi iptal olduktan sonra başlattığı ve Ercüment Çözer’in maceralarına odaklandığı yapım, yeni sezonuyla gelmeye hazırlanıyor.

İlk sezon geçen ekim ayında izleyici ile buluşan ve Behzat Ç. dizisinde, ikonik komiserin en büyük düşmanlarından biri haline gelen Ercüment Çözer’e odaklanan yapım devam ediyor. Bilindiği gibi Behzat Ç., yıllar sonra BluTV aracılığıyla tekrar ekranlara dönerek tanıdık karakterleri hayranları ile yeniden buluşturdu. Ancak planlar beklendiği gibi gitmedi.

8 bölümden oluşan Behzat Ç.’nin yeni sezonu iyi bir izleyici kitlesine ulaşsa da, ne yazık ki başrol Erdal Beşikçioğlu ile kanal yönetiminin anlaşamaması sonucu iptal edildi. Beşikçioğlu’nun dizinin iptalinden aylar sonra, katıldığı bir programda Jülide Ateş’e konuşması ile olayların iç yüzü de ortaya çıktı.

- Reklam -

Ancak dizinin iptal haberinden çok kısa bir süre sonra Ercüment Çözer’in başrolünde olduğu Saygı duyuruldu. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yaşadığı maceraları konu edinen Saygı, toplamda 8 bölümden oluşuyordu. Nejat İşler’in yanı sıra Erkan Can’ın da başrolde olduğu yapımda Boran Kuzum, Miray Daner, Tansu Biçer ve Rojda Demirer gibi oyuncular yer alıyordu. Haftalık olarak yayınlanan dizi, ilk başlarda ses getirse de popülerliği git gide düşüş gösterdi. Gelen eleştiriler sonrası, en azından Behzat Ç. hayranlarının diziye pek ısınamadığı anlaşıldı.

Saygı 2. Sezon Yeni Oyuncular ile Geliyor

Saygı 2. sezon çekimleri

Yine de belli ki bu durum BluTV’nin canını pek sıkmamış gözüküyor. Kanalın onayı ile 2. sezon çekimleri sonunda başladı. Kanal tarafından yayınlanan yeni fotoğraflar ile, dizi ekibinin sete çıktığı görüldü.

- Reklam -

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi adıyla yayınlanan dizinin yeni sezonu, ayrıca iki yeni önemli oyuncuyu da bünyesine kattı. Son olarak Show TV’de yayınlanan Çukur dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Damla Sönmez ve Sarp Akkaya da, Saygı’nın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yeni sezon çekimleri için paylaşılan set arkası görüntülerde de Damla Sönmez, elinde 2. sezon senaryosu ile görülüyor.

Şu an için dizinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Ancak geçen seneye benzer bir zamanda çekimlerin başladığını düşünürsek, dizinin devamının Ekim 2021 gibi geleceğini söyleyebiliriz.

Peki ya sizler Saygı’nın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Sizce dizi izlenebilir düzeyde mi? Yeni sezonuna da göz atacak mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Librocubicularist Librocubicularist dedi ki:

    Ercüment beye saygısızlık olmasın, bu sezonu da izleyelim.

  2. Avatar for kivoethe kivoethe dedi ki:

    Ben çok sevmiştim. Behzat ile tamamen bağımsız yapımlar olarak değerlendirilmesi lazım. Çünkü Ercüment’ten başka en ufak bir bağlantı yok. Yahu gönderme bile yok. :grinning: Onun için bağımsız bir dizi olarak değerlendirildiği zaman, bence çok iyi bir yapımdı. İkinci sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

luca stephen king ilham pixar

Pixar Filmi Luca, Stephen King Eserinden İlham Almış

Jurassic World: Dominion vizyon tarihi tanıtım

Jurassic World: Dominion’dan Vizyon Tarihi ve İlk Tanıtım Videosu