in ,

Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi Fragmanı Yayında

Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi ilk fragmanıyla yayında. Nejat İşler’in başrolünde olduğu BluTV orijinal yapımı yakında geliyor!

Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç. spin-off’u olarak karşımıza çıkacak Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi ilk fragmanı yayınlandı. BluTV orijinal yapımı olan dizi Nejat İşler ve Behzat Ç.’nin de senaristliğini yapmış olan Ercan Mehmet Erdem ile geliyor.

Geçen yıl, 6 yıllık bir aranın ardından bir kez daha aramıza dönen Behzat Ç., hayranları oldukça mutlu etmişti. Reyting kaygıları nedeniyle zamansız bir şekilde aramızdan ayrılan dizinin, çevrimiçi ortamda sansürsüz şekilde yayımlanacak olması bir yana, o bilindik karakterlerin neredeyse çoğunun bir kez daha kamera karşısına geçiyor olması oldukça sevindiriciydi.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ege Aydan, Canan Ergüder, İnan Konukçu ve Ahu Türkpençe gibi oyuncuların paylaştığı dizinin dördüncü sezonu toplamda 8 bölüm olarak yayınlanmış ve iyi kötü tamamlanmıştı. Hatta Kayıp Rıhtım olarak dizinin her bölümüne ayrı ayrı inceleme hazırlamıştık.

- Reklam -

behzat ç.

Dizinin son sezonu bitmeden hemen önce, beşinci sezon için de hazırlıkların başladığı ve yakında yayında olacağı açıklanmıştı. Ancak bir süre sonra gelen bazı iddialar, dizinin iptal edildiğine işaret ediyordu. Senaryoda yaşanan bazı anlaşmazlıklar sonucu Erdal Beşikçioğlu’nun diziden ayrılmak istediği ve haliyle onsuz bir şekilde devam edilemeyeceği konuşuluyordu. BluTV ilk önce bu iddialara karşı çıksa da ne yazık ki gerek oyuncu paylaşımları, gerek sonradan gelen doğrulamalar ile sevilen dizi bir kez daha son buldu.

Bu olaydan kısa bir süre sonra da BluTV tarafından Behzat Ç. dünyasında geçen yeni bir spin-off haberi geldi. Kanal, Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin başrolünde olduğu Saygı isimli bir dizinin geleceğini duyuruldu.

Geçen ay çekimleri başlayan dizinin sonunda beklenen fragmanı da yayınlandı.

- Reklam -

Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi Fragmanı

YouTube video

Ercüment’in bir hapishane hücresinde kendini anlattığı fragman, dizinin daha önce açıklanan konusuyla da paralellik göstermekte.

8 bölümden oluşacak dizi, Ercüment Çözer üzerinden ilerleyecek. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek.

Fragman, BluTV’nin sosyal medya hesaplarında da “Görgüsüzlük, bencillik, kibir. Tüm bunları, ona göre #SaygıÇözer Bir Ercüment Çözer Dizisi #SAYGI, yakında sadece BluTV’de.” cümlesiyle paylaşıldı.

Saygı Behzat Ç. Ercüment Çözer

Dizi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya Behzat Ç. kadar sürükleyici bir yapım çıkacak mı? Yoksa amirimiz olmadan her zaman eksik mi kalacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Yarına Tek Bilet İncelemesi: Netflix’in Türk Yapımı İlk Filmi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Behzat Ç olmadan, Memduh Başgan olmadan tutacağını sanmıyorum. Fragman’da ki efekte korku filmi teması gibi olmuş. Ön yargılı davranmak istemiyorum ama beğenmedim. Umarım Ercüment Çözer’i Saw rolüne sokmazlar :upside_down_face:

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Behzat Ç’yi çok seven biriyim ama pek ilgimi çekmedi. Star TV zamanının eski bölümlerini izliyorum hala. :smiley:

  3. Avatar for Cio1 Cio1 dedi ki:

    Memduh başgan ve amirim olmayan bir Ercü. Ne bileyim olmaz sanki.
    I ıh.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2020 Booker Prize Uzun Liste Adayları

2020 Booker Prize Uzun Listesi Açıklandı

The New Mutants, Profesör X ve Storm

The New Mutants, Profesör X ve Storm ile Gelebilirdi