in ,

Saygı Fragmanı: Ercüment Çözer Dizisi Ekimde Geliyor

Saygı fragmanı yayında. Behzat Ç. dünyasında geçecek ve Ercüment Çözer’in maceralarına odaklanacak yapım 27 Ekim’de geliyor.

Saygı Fragmanı: Ercüment Çözer Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Behzat Ç. dünyasında geçecek ve BluTV’de yayınlanacak Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi’nden yeni bir fragman daha ve çıkış tarihi yayınlandı.

İzleyicilerin çokça sevdiği ve geçen yıl dijital yayın platformu BluTV ile geri dönen Behzat Ç.’nin yeni ekran macerası beklenenden kısa sürmüştü. Erdal Beşikçioğlu, Ege Aydan, Canan Ergüder, İnan Konukçu ve Ahu Türkpençe gibi oyuncuların geri döndüğü, toplamda 8 bölümden oluşan yapım izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Kayıp Rıhtım olarak bizler de her bölüme ayrı ayrı incelemeler hazırlamıştık.

Fakat ne yazık ki amirimizin ikinci sezonuyla ilgili, ilk sezon tamamlanmadan onay gelmesine rağmen iptal edilmişti. Dizinin BluTV’deki ikinci sezonuyla ilgili bir tanıtım bile hazırlanmıştı. Sonradan ortaya çıkan bilgiler ışığında, Erdal Beşikçioğlu’nun senaryoyu beğenmemesi nedeniyle dizinden ayrılmak istediği ve bu nedenle yapımın da iptal edildiği anlaşılmıştı.

- Reklam -

Behzat Ç. Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi

Tüm bu olaylardan kısa süre sonra, yine BluTV tarafından, Behzat Ç. dünyasında geçen yeni bir yan dizi duyurusu yapıldı. Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin başrolünde olduğu Saygı isimli bir dizinin geleceğini duyurdu.

Geçen yılın aralık ayında yapılan bu duyuru ile birlikte, dizinin hayranları da heyecanla yeni projeyi beklemeye başladı. Nihayet geçen temmuz ayında, kısa da olsa ilk fragman yayınlandı. Sadece, Ercüment Çözer rolündeki Nejat İşler’in gözüktüğü teaser tadındaki kısa fragmandan sonra şimdi de daha detaylı bir fragman yayınlandı.

- Reklam -

“Evet, nerede kalmıştık?” başlığıyla yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi Fragmanı

YouTube video

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in maceralarını konu edinecek Saygı, toplamda 8 bölümden oluşacak. İzleyiciler Memduh Başgan rolündeki Güven Kıraç’ın dizide olup olmayacağını merak ediyorlardı. Ancak kendisi ne yazık ki projede yer almıyor. Onun yerine, görevi bir başka sevilen oyuncu Erkan Can devralıyor. Can dışında dizide Boran Kuzum, Miray Daner, Tansu Biçer ve Rojda Demirer gibi isimler bulunuyor.

Saygı – Bir Ercüment Çözer Dizisi, 27 Ekim 2020 tarihinde BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizi için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya nasıl bir yapım çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Erşan Kuneri Dizisi Netflix’e Geliyor: Cem Yılmaz Açıkladı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Ön yargılı olmak istemiyorum ama Memduh Başgansız Ercüment Çözer mi olur :roll_eyes:

  2. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Zaten Behzatsız olabiliritesi var mı?

  3. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Pek sevileceğini düşünmüyorum. Zaten Başganı çaylak birine harcattılar :angry:

  4. Avatar for alper alper dedi ki:

    Bence ayırsınlar zaten, Ercüment derin devlet dizisi olsun, Behzat amirimi rahat bıraksınlar en başa dönelim “Angaralı” polisiye izleyelim “la”

  5. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Dizide Ercüment Çözer ile Memduh Başgan diyologlarınıda seviyordum ben. Yine eskiye dönelim 3’ü 1 arada olsun en güzeli :slight_smile: ‘‘Yılan yedim ben yılan’’ :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

NBA 2K21 İncelemesi

NBA 2K21 İncelemesi: Hikâye Temelli Bir Bakış

Bir Otelde Yedi Kişi - Kenan Hulusi Koray

Bir Otelde Yedi Kişi: Kenan Hulusi Koray Eserleri Yeniden Okurla Buluşuyor