in ,

Scott Pilgrim Animesi Netleşiyor: Ünlü Çizgi Roman Netflix Uyarlaması Olacak

Scott Pilgrim animesi netleşiyor. Edgar Wright tarafından sinemaya da uyarlanan çizgi roman serisi, şimdi de Netflix yapımı olmaya hazırlanıyor.

Scott Pilgrim animesi netflix
- Reklam -
- Reklam -

Scott Pilgrim animesi resmi onayı almak üzere. Bryan Lee O’Malley tarafından yaratılan ünlü çizgi roman serisi Netflix’in anime kataloğuna katılıyor. O’Malley, uyarlamada baş yapımcı olarak yer alacak.

Geçen yıl haziran ayında ortaya çıkan haberler doğrulandı. Yapım, Netflix’in her geçen gün genişleyen anime dünyasının bir parçası olarak geliştirilmeye başlandı.

The Hollywood Reporter’ın aktardığına göre Netflix ve The Umbrella Academy’nin yapımcısı Universal’s UCP, Scott Pilgrim anime dizisi için bir araya geliyor. Uyarlamanın, orijinal çizgi romanlara ne denli yakın olacağı şu an için bilinmiyor. Ancak hem serinin yaratıcısı Bryan Lee O’Malley hem de 2010 tarihli film uyarlamasının yönetmeni Edgar Wright baş yapımcı olarak projede görev alacak.

- Reklam -

O’Malley’ye projede Nickelodeon’ın Are You Afraid of the Dark? yapımının yaratıcılarından BenDavid Grabinski eşlik edecek. Animenin ardında yer alacak stüdyo ise Star Wars: Visions’ta da görev alan Science Saru olacak.

Scott Pilgrim Animesi Netflix Ekranlarında Yayınlanacak

Daha önce Edgar Wright tarafından Scott Pilgrim vs. the World adıyla sinemaya uyarlanan çizgi roman, popüler kültürde zaman içerisinde kendisine önemli bir yer edinmişti.

Scott Pilgrim adlı bir gencin, Ramona Flowers’a âşık olmasını işleyen macera, Pilgrim’ın Flowers’ın “yedi kötü eski sevgilisi” ile mücadelesini konu alıyordu. Film uyarlamasının oyuncu kadrosunda Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin Anna Kendrick, Alison Pill, Brie Larson ve Aubrey Plaza gibi isimler yer almıştı.

Scott Pilgrim vs. the World

85 milyon dolara mal olan yapım, dünya çapında 49,2 milyon gişe hasılatı elde etmiş olsa da film kendine has bir kitle yaratmayı başarmıştı.

- Reklam -

Ünlü çizgi roman markası hakkında hareketli günler yaşanmayı sürdürecek gibi duruyor. Son olarak geçen sene, Ubisoft şirketi, Scott Pilgrim vs. The World: The Game adlı yapımı Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PC, Google Stadia ve Amazon Luna gibi platformlara sunmuştu.

Scott Pilgrim animesi hakkında seslendirme kadrosu ve çıkış tarihi gibi detaylar ise şu an için bilinmiyor.

Netflix daha önce Castlevania, The Witcher: Nightmare of the Wolf, Eden ve Dragon’s Blood gibi pek çok animeye imza atmıştı.

Siz ünlü serinin animeye uyarlanmasına dair ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Engadget

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

joker emekli olmalı

Joker Artık Emekli Olmalı: Çizgi Roman Kültürüne Eleştiri

görme engelliler şiir Yarışması sonuçları

Görme Engelliler Şiir Yarışması Sonuçlandı: Katılımcılardan Bazılarının ‘Görebildiği’ Ortaya Çıktı