in

Samwise Gamgee Konuştu: “Yüzüklerin Efendisi Dizisi Harika Olacak”

Sean Astin, Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında konuştu. Film serisinde Sam karakterini canlandıran oyuncu, serinin yeniden çevrimine de sıcak baktığını aktardı.

Yüzüklerin Elijah Wood Hobbit
- Reklam -
- Reklam -

The Lord of the Rings filmlerinde Samwise Gamgee karakterine hayat veren Sean Astin, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkındaki görüşlerini paylaştı. Astin, dizi uyarlamasının harika olacağını düşünüyor.

1971 doğumlu Amerikalı aktör Sean Astin, çoğunlukla Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde canlandırdığı Frodo’nun yol arkadaşı Sam karakteri ile biliniyor. 1995’te kısa film kategorisinde Kangaroo Court ile Oscar adaylığı da alan Astin’in kariyerinde The Goonies, Hero Mode ve Dorothy and the Witches of Oz gibi yapımlar da bulunuyor.

Astin, Coming Soon sitesine verdiği söyleşide Yüzüklerin Efendisi dizi uyarlaması hakkındaki görüşlerini aktardı.

- Reklam -

“Yüzüklerin Efendisi dizisinin harika olacağına gönülden inanıyorum,” diyen oyuncu, üçlemenin olası yeniden çevrimi hakkında da konuştu.

Sean Astin, Yüzüklerin Efendisi Dizisi

Henüz 2002 yılındayken seri için bir re-make’in 2020-2021 gibi geleceğini tahmin ettiğini paylaşan Astin, bunun sebebini izleyicilerin yıllar ilerledikçe sevdikleri yapımları yeniden deneyimleme arzuları olarak tanımlıyor.

Sean Astin, Yüzüklerin Efendisi Dizisi ve Yeniden Çevrimler Hakkında Konuştu

Şu sıralar sıklıkla karşımıza çıkan ve kimi zaman, “Ne gereği vardı?” sorularını da beraberinde getiren devam filmleri ve yeniden çevrimler hakkında desteğini açıklayan oyuncu, şu sözleri aktardı:

“İnsanların çoğu, ’Neden klasik bir filmi tekrar çekmek isteyesiniz ki?’ diye düşünüyor. İyi haber şu ki, klasikler her zaman orada kalacak. Ama belki de birileri ilginç bir şeyler ortaya çıkarabilir. Eğer bu işler kötüyse zaten izlemezsiniz.”

Oyuncu, yeniden çevrimlere dair genel görüşünden sonra, Amazon’un dizi uyarlaması hakkında da, “Dizi için uzun zamandır uğraşıyorlar. Bunun için gerçekten de yetenekli insanlar çalışıyor,” ifadelerini kullandı.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Bütçe Açıklama

Peter Jackson’ın beyaz perdeye taşıdığı üçlemeden çok önce, Güneşin İkinci Çağı’nda geçecek olan dizi; Tolkien’in kitaplarında da detaylıca anlatılmayan kimi noktaları işleyecek.

8 bölümden oluşan ilk sezon için Amazon’un bütçesi ise yarım milyar doları buluyor. Yapım, şimdiden 2. sezon onayını almış durumda.

Dizide Tolkien’in kitaplarından ve film uyarlamalarından aşina olduğumuz yalnızca bir avuç karakter göreceğiz. Sauron, Elrond ve genç Galadriel bunlardan bazıları.

Öte yandan dizinin oyuncu kadrosu da hâlâ genişlemeye devam ediyor. Serinin 2021’in sonunda ya da 2022’nin ilk aylarında izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Sizin beklentileriniz Sean Astin ile uyuşuyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cbr

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bağımsız Çizgi Roman Önerileri

En İyi 10 Bağımsız Çizgi Roman: Marvel ve DC İşlerinden Sıkılanlara Öneriler

Shannon Lee Bruce Quentin Tarantino

Bruce Lee’nin Kızı, Tarantino’nun Babasını Aşağıladığını Düşünüyor