in ,

Samuel L. Jackson’lı Marvel Dizisi “Secret Invasion”dan Türkçe Altyazılı Yeni Fragman Yayınlandı

Secret Invasion dizisinin resmi fragmanı yayınlandı. Yeni Marvel dizisinde Samuel L. Jackson’a Olivia Colman ve Emilia Clarke eşlik ediyor.

Secret Invasion Dizisinden Yeni Fragman (Türkçe Altyazılı)
- Reklam -
- Reklam -

Secret Invasion dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Samuel L. Jackson’ın bir kez daha Nick Fury’ye hayat vereceği Marvel Sinematik Evreni dizisinde aynı zamanda Olivia Colman ve Emilia Clarke gibi isimler yer alıyor.

Marvel Studios’un 5. fazının ilk dizisi olacak Secret Invasion gittikçe yaklaşıyor. Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın gelişinin ardından yeni aşama nihayet başladı.

Stüdyo, filmlerin dışında Multiverse Saga’yı detaylandırmaya yardımcı olmak için Disney+’ta birkaç dizi daha planlıyor. Secret Invasion, bu yıl prömiyeri yapılacak ilk Disney+ dizilerinden biri olacak. Marvel Comics’teki hikâyesine dayanan yapımda Samuel L. Jackson Nick Fury olarak geri dönüyor. Bu dizi aynı zamanda ünlü aktörün başrolünde yer alacağı ilk Marvel Sinematik Evreni yapımı olacak.

- Reklam -

Secret Invasion Dizisinden Yeni Fragman (Türkçe Altyazılı)

Diziyle ilgili ilk fragman geçen yılki D23 Expo etkinliğinde paylaşılmıştı ve Nick Fury’nin Dünya’ya dönüşünü gösteriyordu. Nihayet uzun bir bekleyiş sonrasında Marvel Studios yeni ve daha ciddi tonlara sahip bir fragman yayınladı.

Görüntüler Cobie Smulders’ın Maria Hill’i ve Ben Mendelsohn’un Talos’unun yanı sıra daha birçok karakterin geri dönüşünü içeriyor. Diğer MCU dizilerine benzer şekilde Secret Invasion da 6 bölümden oluşacak. Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Secret Invasion Dizisinden Resmi Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni görüntüler Nick’in görevini daha net şekilde vurguluyor. Ancak eski SHIELD yöneticisi bu savaşı tek başına üstlenmeye kararlı. Nick aranan bir adam haline geldikçe bir ekip kurmak zorunda kaldığı görülüyor. Olivia Colman ve Emilia Clarke’ın dizideki karakterleri de fragmanda yoğun bir şekilde vurgulanıyor. Aynı zamanda War Machine/Col. James “Rhodey” Rhodes  rolüyle Don Cheadle ve eski CIA ajanı Everett Ross rolüyle Martin Freeman da yer alıyor.

- Reklam -

Secret Invasion Dizisi 21 Haziran’da Disney+’ta Başlıyor

Özel Ajan Sonya Falsworth’u canlandıran Olivia Colman, görüntüler boyunca Nick ile derin bir konuşma yaparken görülüyor. Diyaloğa bakılırsa Secret Invasion dizisi ikilinin geçmişteki bağlarını bir dereceye kadar keşfedecek. Clarke’ın canlandırdığı G’iah da sahadaki becerilerini sergilerken, hikâyede büyük bir gizem olmaya devam ediyor. Görüntüler ayrıca Skrull’lara yeni bir bakış daha atıyor.

Secret Invasion Dizisinden Yeni Fragman (Türkçe Altyazılı)

Nick bunun son dövüşü olduğunu söylese de, Jackson’ın MCU ile işi henüz bitmedi. Nick bundan sonra yıl sonuna doğru gelecek olan The Marvels’da görülecek. Dizide olanlar göz önüne alındığında, bunun Nick’in MCU serüvenini sonsuza dek nasıl değiştireceğini görmek ilgi çekici olacak.

Secret Invasion, 21 Haziran 2023 tarihinde Disney Plus’ta başlayacak ve bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Secret Invasion’ın daha ciddi tonlara sahip yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Dizden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Semezdin Mehmedinoviç Eserleri / Kitapları

Balkan Edebiyatının En Önemli Yazarlarından Semezdin Mehmedinoviç Eserleriyle Türkçede

Tokyo Revengers 3. sezon onayı

Tokyo Revengers Animesi 3. Sezon Onayını Aldı: İşte İlk Teaser