in ,

Nick Fury’nin Maceralarını Konu Edinen “Secret Invasion” Dizisinden İlk Fragman

Secret Invasion fragmanı yayınlandı. Başrolünde Samuel L. Jackson’ın yer aldığı yeni Marvel dizisi, Nick Fury’nin maceralarını anlatıyor.

secret invasion fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Secret Invasion fragmanı yayınlandı. Samuel L. Jackson’lı yeni Marvel Sinematik Evreni dizisi, Nick Fury’nin Dünya’ya geri dönmesini ve Skrull’ları çevreleyen karanlık bir gizemin içinde kaybolmasını konu ediniyor.

Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı Nick Fury, 2008 yapımı Iron Man’in jenerik sonrası sahnesinde ilk kez tanıtıldıktan sonra, Marvel Sinematik Evreni’nin en önemli karakterlerinden biri haline geldi. Fury, diğer birçok MCU filminde yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Ancak şimdi bizzat kendi Disney+ serisi Secret Invasion’da başrol olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizi, uzaylı Skrull’ların Marvel evreninin en yüksek kademelerine sızdığını gören aynı adlı Marvel Comics hikâyesini ekranlara uyarlayacak.

Secret Invasion

- Reklam -

Nick Fury, Marvel Sinematik Evreni’nde önemli bir rol oynamaya devam etmesine rağmen, 3. ve 4. aşamanın çoğunu uzayda çalışarak geçirdi. Spider-Man: Far From Home’un jenerik sonrası sahnesi Fury ve Maria Hill’in aslında kılık değiştirmiş Talos ve Soren olduğunu ortaya çıkardı. Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker, Spider-Man: No Way Home’da sorgulanmak üzere getirildikten sonra, Hasar Kontrol Departmanı Fury’nin o noktada aslında bir yıl boyunca uzayda olduğunu göstermişti. Ancak şimdi her şeyin başındaki isim, “Gizli İstila” ile yeni ve tehlikeli bir görev için ayaklarını bir kez daha Dünya’ya atmaya hazırlanıyor.

Marvel Studios’un Disney D23 Expo’daki etkinliğinin bir parçası olarak, uzun süredir adı dillendirilen diziden ilk fragman paylaşıldı. Görüntüler, Dünya’ya geri dönen Fury’nin gizlice gezegene sızan Skrull’ları aramasını ve onları durdurma girişimini gösteriyor. Hemen aşağıdan yayınlanan ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Secret Invasion Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni dizide Jackson’ın yanı sıra James Rhodes (Don Cheadle) ve Talos (Ben Mendelsohn) gibi isimler de yer alıyor ve ayrıca fragmanda gözüküyor. Ayrıca Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke’ın da dizide yer alacağı çok öncesinde açıklanmıştı.

- Reklam -

Diğer MCU dizilerine nazaran daha farklı bir tonla geleceği anlaşılan Secret Invasion’ın, evrene genel anlamda nasıl bir katkıda bulunacağı hayranlar tarafından şimdiden merak konusu oldu. Yeni dizi, 2023 yılı içerisinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

secret invasion fragmanı

Secret Invasion dizisi için yayınlanan yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? MCU’nun geleceği ve dizileri ile ilgili tüm yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Werewolf by Night

Marvel’ın Siyah Beyaz Retro Korku Yapımı “Werewolf by Night”tan İlk Fragman

Thunderbolts oyuncuları marvel

Marvel’ın Anti-Kahraman Ekibinin Üyeleri Belli Oldu: İşte “Thunderbolts” Kadrosu