in

Şeref Bey Dizisi Yolda: Haluk Bilginer’li Exxen Yapımında Çekimler Başladı

Haluk Bilginer’in başrolünde olduğu Şeref Bey dizisi çekimleri başladı. Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’de yayınlanacak diziyi Onur Ünlü yönetiyor.

Şeref Bey Dizisi Haluk Bilginer Exxen
- Reklam -
- Reklam -

Şeref Bey dizisi çekimleri başladı. Başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı ve Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için hazırlanan yapımın yönetmenliğini de Onur Ünlü üstleniyor.

Dijital yayın mecraları için hazırlanan orijinal içerik sayısı her geçen gün artıyor. Bununla birlikte yeni yayın servisleri de çevrim içi dünyaya katılmaya devam ediyor. Son olarak belgeselleriyle ünlü Discovery Channel da yeni dijital platformu disovery+ tanıtımını yapmış ve yılbaşında faaliyete geçeceklerini duyurmuştu.

Tv8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı da, bu pastadan pay almak için adımları çoktan atmaya başlamıştı. Elle tutulur ilk bilgiler geçen ağustos ayında gelmiş, yaklaşık bir ay sonra da adının Exxen olacağı duyurulmuştu.

- Reklam -

Ardından ise yeni yayın platformuna ait orijinal içeriklerin ne olacağı merak ediliyordu. Örneğin, televizyonda yayınlandığı süre boyunca ilgiyle izlenen Sihirli Annem’in yeni oyuncu kadrosu ile tekrar çekileceği duyuruldu. Şu an için Youtube’da her hafta en çok izlenenlere üst sıradan girmeyi başaran Hasan Can Kaya’nın talk show programı Konuşanlar’ın da Exxen’e transfer olacağı bilgisi geldi. Şimdi de, oldukça ünlü isimlerin bulunduğu yeni bir dizinin kanalda yer alacağı kesinleşti.

Exxen - Acun Ilıcalı Dijital Yayın Platformu

Haluk Bilginer ve Onur Ünlü, Şeref Bey ile Exxen’de

Son olarak 9 Kere Leyla filminde izleme şansına eriştiğimiz Haluk Bilginer, Şeref Bey’de başrol olarak yer alıyor. Leyla ile Mecnun‘dan tanıdığımız Onur Ünlü tarafından yönetilen Şeref Bey dizisinin Exxen’de olacağı kesinleşti. Komedi türünde hazırlanan ve toplamda 10 bölümden oluşan dizinin çekimleri de başladı!

Dizide Haluk Bilginer ile birlikte Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Beyti Engin ve Şükran Ovalı gibi isimler de yer alıyor.

- Reklam -

Most Yapım çatısı altında hazırlanan yapımın senaryosunu kaleme alan isim, daha çok yazdığı kitaplarla tanınan Yusuf Reha Alp. Diziyle ilgili ilk çıkan haberlerde senaryoyu yazan isim Ali Atay olarak lanse edilmişti ancak kendisinin senaryo danışmanı olarak kadroda yer aldığı resmileşti.

haluk bilginer şeref bey

Şu an için dizinin nasıl bir senaryoya sahip olduğu ve ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor. Exxen, yılbaşı itibarıyla yayın hayatına başlayacak.

Haluk Bilginer’li ve Onur Ünlü’lü yeni Exxen dizisinin nasıl olmasını bekliyorsunuz? Sizce kadroya ve kamera arkası ekibe bakıldığında ortaya nasıl bir iş çıkar? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Gazete Duvar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Haluk Bilginer zehirlenmesi oldum sanki her yerde o.

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Ben şahsen Exxen’in büyük bir çıkış yapmasını beklemiyorum. Belki Survivor (yayınlanırsa) ve yapılacak olan bu dizileri izleyen kesimi çekebilir ama daha çok yabancı içeriğe ilgi duyan birisi olarak platformun bu konuda neler sunacağını çok merak ediyorum. Ayrıca zaten Prime, Blu Tv, Bein, Netflix gibi bir sürü servis de var. Bunların içerisinde X-Files bile mevcutken yabancı dizi konusunda daha ne yapabilirler bilemiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the walking dead world beyond inceleme

The Walking Dead: World Beyond İncelemesi – Geleceğe Bakış

Akıllı Saat Teknolojisi Kâbus

Kâbus Görmeyi Sona Erdirecek Akıllı Saat Teknolojisi Geliştirildi